Stranieri

Moruțan, meci fantastic în Italia! A contribuit decisiv la două goluri și s-a apropiat de play-off

Olimpiu Moruțan (23 de ani, mijlocaș ofensiv) a reușit două pase decisive în partida Pisa - Ternana 3-1, duel contând pentru etapa #14 din Serie A.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 26 noiembrie 2022

Olimpiu Moruțan (23 de ani, mijlocaș ofensiv) a reușit două pase decisive în partida Pisa - Ternana 3-1, duel contând pentru etapa #14 din Serie B.

Pisa a marcat toate cele 3 goluri în primele 40 de minute. Moruțan are o contribuție uriașă la prima reușită, din dreptul lui Tramoni. Olimpiu a scăpat în flancul drept și și-a ridiculizat doi adversari, înainte să-i ofere pe tavă golul extremei franceze. 

Olimpiu Moruțan, meci excelent la Pisa

Moruțan a oferit, de asemenea, un assist și la golul de 3-0, izbutit de Federico Barba, aflat la capătul unei faze fixe executate la bara a doua de fostul jucător al FCSB-ului.

Olimpiu Moruțan a stat pe teren până în minutul 86, când a fost schimbat cu un alt român, Adrian Rus. Marius Marin a bifat și el 20 de minute.

Grație acestui succes, Pisa, locul 10 în Serie B, s-a apropiat la două puncte de zona play-off-ului.

Parma a pierdut acasă

Tot astăzi, Parma, la care Dennis Man a fost titular, a pierdut pe teren propriu, scor 1-2 cu Modena. Valentin Mihăilă a intrat pe teren în minutul 68.

4e locul ocupat de Parma în Serie B, la 4 lungimi în fața celor de la Pisa

VIDEO. Olimpiu Moruțan: „Vreau să arăt că merit să fiu la echipa națională”

>

Mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.