Campionatul Mondial de Fotbal 2022 - Stiri

Ion Crăciunescu, contrariat de situația lui Istvan Kovacs de la Campionatul Mondial: „Pur și simplu nu înțeleg!”

Ion Crăciunescu (72 de ani) nu înțelege de ce Istvan Kovacs (38 de ani) încă nu a primit un meci ca „central” la actualul Campionat Mondial.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 26 November 2022

Ion Crăciunescu (72 de ani) nu înțelege de ce Istvan Kovacs (38 de ani) încă nu a primit un meci ca „central” la actualul Campionat Mondial. 

Istvan Kovacs face parte dintre cei 36 de „centrali” convocați la Campionatul Mondial din Qatar. Românul a primit până în acest moment doar 4 delegări în calitate de arbitru de rezervă. Ion Crăciunescu speră ca oficialii FIFA să îl păstreze pentru meciurile din fazele eliminatorii.

Ion Crăciunescu îl vrea pe Istvan Kovacs în acțiune la Mondial

„Eu cred că merita mai mult, Are o vârstă foarte bună pentru un arbitru. Nu înțeleg raționamentul celor de la FIFA. Chemi un arbitru cu toată brigada, asta înseamnă că trebuie să îi dai și meciuri... mi se pare mult prea mult să fie de 4 ori al patrulea.

Față de ce arbitri am văzut la acest Mondial, să mă ierte Dumnezeu... pur și simplu nu înțeleg! Ori îl ține rezervă acum și vor să îl delege în fazele superioare, dar nu știu ce să cred”, a spus Ion Crăciunescu la emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport. 

Istvan Kovacs, rezervă la 4 meciuri de la Capionatul Mondial:

Istvan Kovacs se numără printre cei 11 „centrali” fără meci oficial la acest turneu final, alături de Ma Ning (China), Yoshimi Yamashita (Japonia), Bakary Gassama (Gambia), Maguette Ndiaye (Senegal), Saíd Martínez (Honduras), César Ramos (Mexic), Kevin Ortega (Peru), Matthew Conger (Noua Zeelandă), Stephanie Frappart (Franța) și Salima Mukansanga (Rwanda).

Kovacs și franțuzoaica Stephanie Frappart sunt singurii europeni în această ipostază.

VIDEO. Interviu cu un ziarist român, născut în Iran, după victoria istorică obținută în fața Tării Galilor, 2-0: „Eu folosesc cuvintele pentru a-mi câștiga existența, dar acum nu le găsesc!”

>

Citește și alte știri de la Campionatul Mondial: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.