Campionatul Mondial de Fotbal 2022 - Stiri

Mihai Stoica, atac cu talpa la adresa lui Herve Renard: „Unde ești acum? Nu ne mai arăți ce ai filmat?” + Ce națională ar dori să vadă eliminată cât mai rapid: „Nu o suport!”

Mihai Stoica

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 27 noiembrie 2022

Mihai Stoica (57 de ani), managerul general al vicecampioanei României, FCSB, a avut un atac dur la adresa lui Herve Renard (54 de ani), selecționerul francez al Arabiei Saudite. 

Oficialul formației roș-albastre l-a ironizat pe tehnicianul naționalei din Golf, după ce Arabia Saudită a pierdut în fața Poloniei, scor 0-2, în etapa a doua a fazei grupelor Campionatului Mondial din Qatar.

Mihai Stoica: „Unde e Herve Renard acum?”

„Explicaţi-mi unde e Herve Renard acum. Nu a mai ştiut ce să le zică la pauză? Da, extraordinar că ai reuşit să suceşti meciul cu Argentina (n.r. Argentina - Arabia Saudită 1-2), dar nu o filma să o pui pe reţele, să te umfli că eşti mare antrenor. Unde eşti acum Herve Renard? Nu ne mai arăţi ce ai filmat?”, a declarat managerul general de la FCSB, potrivit Orange Sport

Mihai Stoica: „Nu suport Brazilia”

Mihai Stoica a mai spus că, în viziunea lui, Brazilia nu se află printre favoritele la câștigarea Campionatului Mondial, oficialul celor de la FCSB criticându-i dur pe sud-americani. 

„Multă lume o dădea favorită pe Argentina. Mulţi spuneau că e favorită... după Brazilia. Dar bine, eu nici pe Brazilia nu o văd favorită! Nu o suport. Când îl văd pe Tite cu costumul ăla a lui şi când îl văd cum merge să vorbească cu Neymar şi aşteaptă să îi spună Neymar da sau nu. Chestiile ce ies din vestiar, dansurile, samba asta nu face bine!

Brazilia exagerează, poate că o să câştige cu spiritul ăsta, dar eu m-aş mira!”, a mai precizat Mihai Stoica. 

Herve Renard, discurs memorabil la pauza meciului Argentina - Arabia Saudită

Herve Renard, selecționerul Arabiei Saudite, le-a ținut elevilor săi un discurs memorabil la pauza meciului câștigat de arabi în fața Argentinei, scor 2-1. 

Mai întâi, pe un ton calm, Renard le-a spus în limba engleză: „În primul rând, a durat doar câteva minute ca să primim gol. Se întâmplă în fotbal, este vina noastră. Am împins, am împins, am avut câteva ocazii, dar nu a fost suficient”.

Ulterior, a ridicat tonul, a început să țipe și să gesticuleze puternic: „Nu am avut destulă intensitate. Mai mult! Mai mult! Talentul vostru va face diferența! Rămâneți calmi, mai avem 45 de minute! Fiți concentrați, haideți!”.

Traducătorul le-a redat fotbaliștilor mesajul cu aceeași ardoare, țipând la rândul său. Fotbaliștii au ascultat atent, iar la final au aplaudat puternic, în cor. 

VIDEO. Discursul selecționerului Arabiei Saudite la pauza meciului cu Argentina

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.