Campionatul Mondial de Fotbal 2022 - Stiri

Kun Aguero îi răspunde lui Canelo Alvarez, după ce pugilistul mexican l-a amenințat pe Lionel Messi: „Nu știi nimic despre fotbal sau despre ce se întâmplă într-un vestiar”

Kun Aguero și Leo Messi. Foto: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 28 noiembrie 2022

Sergio „Kun” Aguero (34 de ani), fostul atacant al naționalei Argentinei, i-a răspuns pugilistului mexican Canelo Alvarez (32 de ani), după ce acesta l-a amenințat pe Lionel Messi (35 de ani), superstarul naționalei „pumelor”. 

Sergio Aguero: „Domnule Canelo, cu siguranță că nu știi nimic despre fotbal sau despre ce se întâmplă într-un vestiar”

„Domnule Canelo, nu muta atenția asupra unor scuze și a unor probleme personale. Cu siguranță că nu știi nimic despre fotbal sau despre ce se întâmplă într-un vestiar. 

Tricourile sunt aruncate mereu pe podea, pentru că sunt pline de transpirație. Dacă te-ai uita bine pe imagini, ai vedea că Leo (n.r. Leo Messi) încearcă tot posibilul să evite să calce pe tricou, însă nu reușește”, a fost răspunsul lui Sergio Aguero, potrivit cotidianului britanic Daily Mail

Lionel Messi a dansat și a cântat la bustul gol, după Argentina - Mexic 2-0

Autor al golului care a deblocat tabela în meciul cu Mexic, Leo Messi a ajuns la opt goluri marcate la Campionatele Mondiale, egalându-l astfel pe marele Diego Armando Maradona. Copleșit de emoții la finalul partidei, Messi s-a descătușat în vestiar: la bustul gol, „Puricele Atomic” a cântat alături de coechipierii săi, într-o atmosferă specială, veritabil sud-americană, creată de elevii lui Scaloni.

VIDEO. Lionel Messi a dansat și a cântat la bustul gol, după Argentina - Mexic 2-0

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.