Campionatul Mondial de Fotbal 2022 - Stiri

Toate camerele au fost pe Răzvan Burleanu la Campionatul Mondial » Cum a apărut înainte de Brazilia - Elveția

Răzvan Burleanu (38 de ani), președintele Federației Române de Fotbal, e prezent la partida Brazilia - Elveția de la Campionatul Mondial și a „furat”, involuntar, toate privirile înaintea meciului. Foto: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 28 noiembrie 2022

Răzvan Burleanu (38 de ani), președintele Federației Române de Fotbal, e prezent la partida Brazilia - Elveția de la Campionatul Mondial și a „furat”, involuntar, toate privirile înaintea meciului.

În timpul intonării imnurilor, televiziunea care produce cea mai tare partidă din grupa G a arătat un cadru cu Burleanu flancat de doi dintre cei mai mari fundași laterali din istoria naționalei Selecao: Cafu (52 de ani) și Roberto Carlos (49 de ani).

Răzvan Burleanu, prezent la Campionatul Mondial din Qatar

Burleanu anunțase de săptămâna trecută că va merge în Qatar: „Mi-aş fi dorit să fiu prezent zi de zi acolo. Din păcate, nu s-a putut. Voi ajunge săptămâna viitoare, fiindcă avem foarte multe întâlniri ale FIFA organizate în această perioadă. Ceea ce îmi doresc e ca o echipă din Europa să câştige acest turneu mondial. Anglia, Germania, Franţa sau Spania pot să ajungă în finală”. 

La meci e prezent și selecționerul Edi Iordănescu, pentru a o urmări la treabă pe Elveția, una dintre adverarele României din preliminariile Euro 2024.

Corespondență GSP din Qatar / Reportaj: Te plimbi cu gondola prin mall și faci shopping

>

Mai multe știri de la Campionatul Mondial:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.