Campionatul Mondial de Fotbal 2022 - Stiri

Acum nu a mai scăpat » Selecționerul care s-a „duelat” cu Istvan Kovacs a făcut din nou scandal la Mondial

Paulo Bento, eliminat de Anthony Taylor/ foto: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 28 noiembrie 2022

Paulo Bento, selecționerul Coreei de Sud, a fost eliminat după înfrângerea cu Ghana, scor 2-3, din grupa H de la campionatul Mondial.

După ce a protestat vehement la meciul trecut, Uruguay - Coreea de Sud 0-0, Bento a recidivat. Atunci a fost potolit cu greu de Istvan Kovacs, al patrulea arbitru. Acum a fost eliminat.

Paulo Bento, eliminat după Coreea de Sud - Ghana

După meciul cu Ghana, Bento s-a dus furios la arbitrul Anthony Taylor. Portughezul i-a reproșat englezului faptul că nu i-a lăsat jucătorii să execute un corner la ultima fază, după cele 10 minute de prelungiri.

Coreenii erau conduși și își puneau speranțele în acea fază fixă, însă Taylor a decis să oprească meciul și a stârnit furia lui Bento. El s-a dus imediat după meci la arbitru, l-a apostrofat, apoi a primit cartonașul roșu și nu va sta pe bancă la ultimul meci din grupă, cu Portugalia (vineri, ora 17:00).

Istavn Kovacs a avut „meci” cu Paulo Bento

La meciul Uruguay - Coreea de Sud, Kovacs, rezerva francezului Clement Turpin, a avut mari dificultăți în a-l potoliPaulo Bento, extrem de vocal cu protestele pe parcursul primei părți.

Practic, Kovacs a avut „meciul” lui, acela de a-l ține în frâu pe efervescentul antrenor portughez. Contrele au început în prima repriză și au continuat după pauză, așa cum au observat reporterii GSP de pe stadion. 

Istvan Kovacs versus Paulo Bento // foto: GSP

Corespondență GSP din Qatar / Muzeul Sportului din Doha are un etaj dedicat jocurilor virtuale

>

Citește și alte știri despre Campionatul Mondial:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.