Campionatul Mondial de Fotbal 2022 - Stiri

Adevăratul Ronaldo, eclipsat la meciul Braziliei » Povestea tunsorii istorice: „Îmi prezint scuzele tuturor mamelor care și-au văzut copiii așa!”

Marele Ronaldo (46 de ani) a fost în tribune la victoria obținută de Brazilia, 1-0 împotriva Elveției. A fost eclipsat de un fan care i-a imitat tunsoarea din 2002 a atras.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 29 noiembrie 2022

Marele Ronaldo (46 de ani) a fost în tribune la victoria obținută de Brazilia, 1-0 împotriva Elveției. A fost eclipsat de un fan care i-a imitat tunsoarea din 2002.

Ronaldo a fost prezent pe „Stadium 974” alături de alte glorii ale fotbalului brazilian, Roberto Carlos, Kaka sau Cafu. Camerele TV s-au împărțit între cadrele cu ei și cele cu un fan inspirat. 

Copia lui Ronaldo, prezentă la Brazilia - Elveția 1-0

Un brazilian a imitat celebra tunsoare a lui Ronaldo din 2002, anul în care ieșea golgeter la ultimul titlu mondial cucerit de Brazilia. Producătorul transmisiunii a schimbat cadrele astfel încât niciun urmăritor să nu rateze ideea.

FOTO: Captură @Twitter

Povestea tunsorii lui Ronaldo

Revenit după o accidentare gravă la genunchi, Ronaldo a purtat Brazilia spre titlul mondial în anul 2002. A marcat 8 goluri și a luat „Gheata de Aur” a competiției.

„Dințosul” a apărut pe durata turneului cu o tunsoare inedită, un triunghi de păr în față, în rest tuns la zero.

La câțiva ani distanță, Ronaldo glumea pe seama acestui aspect: „A fost oribil! Îmi prezint scuzele tuturor mamelor care și-au văzut copiii cu aceeași tunsoare. M-am tuns și am mers la colegi să-i întrebi dacă le place. Au zis că nu, că e oribil și să mă rad, însă jurnaliștii mi-au văzut tunsoarea și au uitat să mă mai întrebe de accidentare”.

VIDEO. Nadia are și Qatarul la picioare: e așezată lângă Bruce Lee și Michael Jordan

>

Citește și alte știri de la Campionatul Mondial:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.