Liga 1

LPF a omologat noul OZN din Superliga » Anunț de ultimă oră

+29 Foto
Stadionul din Sibiu a fost omologat oficial de reprezentanții LPF

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 29 November 2022

AFC Hermannstadt, locul 5 în clasamentul Superligii, a anunțat că noul stadion din Sibiu a fost omologat de reprezentanții Ligii Profesioniste de Fotbal. 

„Liga Profesionistă de Fotbal a omologat astăzi Stadionul Municipal Sibiu! Noua arenă din parcul Sub Arini are o capacitate de 12.363 de locuri, dintre care 302 în sectorul VIP. Suprafața de joc măsoară 105 metri lungime pe 68 lățime, iar gazonul este natural, ranforsat sintetic, cu încălzire, degivrare, drenaj și sistem de irigație.

FCH se (re)întoarce acasă”, a fost anunțul sibienilor, pe pagina oficială de Facebook. 

Anunț LPF: „Stadionul Municipal din Sibiu a fost omologat”

Liga Profesionistă de Fotbal a omologat stadionul Municipal din Sibiu. Noua arenă din parcul Sub Arini are o capacitate de 12.363 de locuri, dintre care 302 în sectorul VIP.

Suprafața de joc măsoară 105 metri lungime pe 68 lățime, iar gazonul este natural, ranforsat sintetic, cu încălzire, degivrare, drenaj și sistem de irigație.
Primul meci oficial pe acest modern stadion va fi cel de sâmbătă, 10 decembrie, dintre FC Hermannstadt și Farul Constanța, programat la ora 19.00 și contând pentru etapa a 20-a din Superliga României.

- anunț LPF

+29 Foto
Imagini noi cu stadionul „Municipal” din Sibiu // foto: captură YouTube @ CON-A

Valoarea totală a investiției a depășit cu 4,5 milioane de euro suma calculată inițial

Valoarea totală a investiției a depășit cu 4,5 milioane de euro suma calculată inițial, motiv pentru care Primăria a solicitat de curând suplimentarea bugetului. Costul calculat în faza incipientă fusese de 24 de milioane de euro.

Suprafața de joc are 105 metri lungime și 68 lățime, iar gazonul este natural, ranforsat sintetic, cu încălzire, degivrare, drenaj și sistem de irigație.

Pe durata construcției noii arene din Sibiu, formația antrenată de Marius Măldărășanu (47 de ani) a jucat „în exil”. Sibienii și-au desfășurat partidele de pe teren propriu pe Stadionul Municipal din Mediaș.

VIDEO. Cum arată stadionul din Sibiu » Imagini cu arena modernizată

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.