Campionatul Mondial de Fotbal 2022 - Stiri

Salvatorul Germaniei a fost scos la vânzare! Clubul cere 20 de milioane de euro în schimbul său, ca să scape de datorii

Niclas Fullkrug, salvatorul Germaniei la 1-1 cu Spania. Foto: Imago Images

Articol de Aurelian Botezatu  —  Wednesday, 30 November 2022

Werder Bremen, locul 9 în Bundesliga, speră să facă bani cu Niclas Fullkrug (29 de ani), salvatorul Germaniei la 1-1 cu Spania. Cere 20 de milioane de euro în schimbul său, ca să scape de datorii.

Cu golul înscris Spaniei, în minutul 83, Fullkrug a salvat Germania de la o a doua înfrângere consecutivă la Campionatul Mondial din Qatar. Iar responsabilii lui Werder sunt deciși să profite de ieșirea lui în lumina reflectoarelor. 

Fullkrug a fost scos la vânzare!

„Niclas face parte din planurile noastre pentru sezonul viitor. Dar dacă vine o ofertă generoasă pentru el suntem dispuși să discutăm”, a admis directorul sportiv Clemens Fritz. 

Clubul speră ca grupările din Premier, foarte potente financiar, să fie atrase de „vârful” în vârstă de 29 de ani și 1,89 m înălțime. „Impresarul său, Gunther Neuhaus, are contacte foarte bune în Anglia” - dezvăluie revista Sport Bild. 

Werder vrea să dea lovitura! Suma uriașă cerută pentru Fullkrug

Suma solicitată: cel puțin 20 de milioane de euro. Bani numai buni pentru ameliorarea substanțială a unei situații financiare precare. După retrogradarea din vara lui 2021, conducerea a împrumutat sume mari pentru ca Werder să supraviețuiască. Astfel, în următorii 6 ani, trebuie să returneze băncilor creditoare nu mai puțin de 38 de milioane de euro!

5milioane de euro e cota de piață a lui Fullkrug pe transfermarkt.de, dar Werder speră ca aceasta să crească după Mondial

VIDEO. Germania, acuzată de ipocrizie. Mesut Ozil, „folosit” de qatarezi pentru a le da replica nemților

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.