Stranieri

Moruțan i-a impresionat pe italieni: „Cel mai talentat jucător din Serie B”

Olimpiu Moruțan/ foto Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 30 November 2022

Olimpiu Moruțan (23 de ani), mijlocașul de la Pisa, a fost extrem de lăudat în Italia după ultimele prestații de la echipa de club.

Internaționalul român a reușit două pase și la ultima victorie a echipei sale, 3-1 cu Ternana, iar Tutto Sport l-a numit „cel mai talentat jucător din Serie B”.

Moruțan are 4 goluri și 4 pase decisive pentru Pisa în acest sezon de Serie B. Forma lui bună a contribuit din plin la ascensiunea nerazzurilor în campionat. Pisa are 9 meciuri consecutive fără înfrângere în Serie B și a urcat pe locul 10, după ce în prima parte a sezonului a fost chiar pe locurile retrogradabile.

„Moruțan e cel mai talentat jucător din Serie B”

„Pisa câștigă pentru că face spectacol. Show-ul care vine mai ales din picioarele românului Olimpiu Moruțan, 23 de ani, cel mai talentat jucător din Serie B.

De fiecare dată când atinge mingea este un pericol pentru adversari, pentru că mereu poate inventa ceva nou, poate dribla cu ușurință pe oricine. Din picioarele sale au venit deja 4 goluri, unele după un fotbal de manual. Are și 5 pase decisive în toate competițiile”, aus cris cei de la Tutto Sport.

3,5 milioane de euroeste cota lui Moruțan, potrivit tranfermarkt.com

Moruțan a jucat și în meciurile amicale ale României din noiembrie, 1-2 cu Slovenia și 5-0 cu Moldova. În prima partidă a intrat la pauză și a fost cel mai activ român, iar în al doilea amical a deschis scorul cu un șut superb, la colțul lung.

VIDEO. Moruțan, două pase de gol în Pisa - Ternana 3-1

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.