Campionatul Mondial de Fotbal 2022 - Stiri

Anglia a rămas fără un jucător la Campionatul Mondial: „Nu va mai reveni în lot. Ne dorim ca viața lui personală să fie respectată”

Ben White, în centrul imaginii / FOTO: GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 30 noiembrie 2022

Fundașul Ben White (25 de ani) a părăsit lotul Angliei de la Campionatul Mondial. Fotbalistul lui Arsenal nu va mai juca la acest turneu final.

Gareth Southgate l-a convocat pe Ben White la turneul mondial mizând pe faptul că poate acoperi două posturi. Fundaș central de meserie, a jucat în actuala stagiune în banda dreaptă a defensivei lui Arsenal. White nu a bifat niciun minut la Campionatul Mondial.

Ben White, OUT de la Campionatul Mondial

„Ben White a părăsit cantonamentul Angliei de la Al Wakrah și s-a întors acasă, din cauza unor motive personale. Fundașul lui Arsenal nu va mai reveni la echipă pentru restul turneului. Ne dorim ca viața personală a jucătorului să fie respectată în acest moment”, a transmis Federația Engleză printr-un comunicat.

Anglia va juca în optimile de finală împotriva Senegalului. Meciul e programat pe 4 decembrie, de la ora 21:00, pe arena „Al Bayt”.

VIDEO. Fostul portar al Rapidului stabilit de 24 de ani în Qatar, despre controversele Mondialului: „Ce vrei? Să umbli în bikini pe stradă?”

>

Citește și alte știri de la Campionatul Mondial:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.