Campionatul Mondial de Fotbal 2022 - Stiri

Selecționerul Belgiei și-a dat demisia, imediat după ratarea calificării: „A fost ultimul meu meci!” + criză de nervi a lui Lukaku

+23 Foto
Criza de nervi a lui Romelu Lukaku

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 01 December 2022

Roberto Martinez nu mai este selecționerul Belgiei! Selecționerul în vârstă de 49 de ani și-a prezentat demisia la conferința de presă de la finalul meciului cu Croația, 0-0, cel care i-a trimis acasă pe „dracii roșii”. 

Martinez era selecționerul Belgiei din 2016, perioadă de timp în care a lucrat cu unul dintre cele mai bune loturi de care belgienii au avut parte în toată istoria. La Mondialul din 2018, Belgia a luat „bronzul”, singura mare performanță din timpul mandatului său. În rest, multe rezultate sub așteptări, la fel cum s-a întâmplat și în Qatar.

A fost ultimul meu meci, am spus la revedere echipei naționale”, a spus Roberto Martinez în conferință.

Roberto Martinez / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Robert Martinez este cel de-al treilea selecționer care-și pierde postul din rândul echipelor calificate la Campionatul Mondial. Gerardo „Tata” Martino, 60 de ani, a anunțat că nu va mai fi selecționerul Mexicului. Totodată, Carlos Queiroz, selecționerul Iranului, și-a dat demisia, după ce a ratat prezența în „optimi”, încheiând pe 3 o grupă din care au mai făcut parte Anglia, SUA și Țara Galilor.

Criză de nervi a lui Romelu Lukaku după înfrângerea Belgiei

Finalul meciului cu Croația a adus un uriaș val de trisețe în rândul jucătorilor belgienilor. Majoritatea s-au prăbușit deziluzionați pe gazon, însă au existat și reacții mai înflăcărate. Spre exemplu, atacantul Romelu Lukaku și-a vărsat nervii pe propria bancă de rezerve, pe care a luat-o la pumni, la scurt timp după fluierul final.

Lukaku a cedat apoi, a izbucnit în lacrimi, fiind cu greu consolat de „secundul” Thierry Henry

Citește și alte știri de actualitate: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.