Liga 1

Cum a reacționat Becali când a văzut oferta pentru un jucător: „E gunoi să îl dau în rate? Am oi, poți să mă faci cioban, dar nu găinar”

Gigi Becali

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 02 decembrie 2022

Gigi Becali, patronul de la FCSB, susține că a avut o ofertă de 550.000 de euro pentru Ianis Stoica, dar l-a deranjat abordarea "cumpărătorilor".

Patronul roș-albaștrilor a refuzat instant oferta, deoarece echipa care dorea îl transfere pe Stoica voia să plătească suma de transfer în 3 rate.

Gigi Becali: „Ce, e gunoi să îl dau în rate?”

„Ianis Stoica e la echipa a doua. Pentru el am primit o ofertă de 550.000 de euro. Au zis că dau banii in trei rate. Bă, sunteți nebuni? E un gunoi să îl las să plece in rate? Ce sunt, mă, găinar? Am oi, poți să mă faci cioban, dar nu găinar. Vorbim de 550.000 de euro în rate?!

Ianis e acum la echipa a doua. Sunt 8 jucători la echipa a doua, vor juca în cupă, nu băgăm titularii (n.r. e vorba despre meciul Botoșani - FCSB, în Cupă, pe 8 decembrie). Îi vom da ocazia lui Iftime să câștige și el, să bea o șampanie”, a declarat Gigi Becali la Pro Arena.

Gigi Becali, în noiembrie: „Pe Ianis Stoica l-am dat la U Cluj”

Pe 22 noiembrie, Gigi Becali anunța că l-a cedat sub formă de împrumut pe Ianis Stoica la U Cluj, însă nu oferit detalii suplimentare la acel moment.

„Pe Ianis Stoica l-am dat la Cluj. E bine să joace, n-avea loc. Îi avem pe Omrani, pe Compagno, pe Miculescu, pe care eu îl văd mai mult ca atacant. Atunci, am zis că e mai bine să îl las pe Ianis să joace”, a declarat Becali la Pro Arena.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.