Liga 1

Gigi Becali, avertisment pentru două dintre vedetele de la FCSB: „Ei au o mare problemă”

Gigi Becali, patronul de la FCSB, i-a avertizat pe Andrei Cordea și Andrea Compagno.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 02 decembrie 2022

Gigi Becali, patronul de la FCSB, i-a avertizat pe Andrei Cordea și Andrea Compagno.

Patronul roș-albaștrilor consideră că Omrani și Miculescu sunt în formă și îi pot scoate din primul 11 pe Compagno, respectiv Cordea.

Gigi Becali: „Compagno și Cordea să aibă grijă”

„La ora asta, obiectivul e să terminăm anul pe locul 3. Asta înseamnă să câștigăm toate meciurile de anul ăsta. Nu sunt mulțumit de joc. Vreau victorii clare, să nu se apropie adversarul de poartă. 

Oaidă e foarte bun și cred că e folositor, dar să joace puțin mai repede. Cordea e foarte bun unu la unu, dar e obișnuit să facă doar așa. El face asta și la mijlocul terenului. 

Suntem prea lenți. Viteza de joc e prea mică în drepta. În stânga e bine. Dacă jucam în viteză și pe dreapta, băteam 5-2, 6-2. 

Oaidă și Cordea au încetinit jocul. Ei trebuie să paseze mai repede. Nu mă apuc acum să zic de Crețu, e jucător de 30 de ani. Eu zic de cei de la care am pretenții. 

Cordea și Compagno au o mare problemă. Ei au concurenți. În Omrani am văzut deja un alt jucător. A jucat foarte repede, e cel pe care l-am dorit tot timpul. Și Cordea are o mare problemă. Miculescu a intrat și s-a văzut”, a declarat Gigi Becali la Pro Arena.

Andrea Compagno, declarații după FC Botoșani - FCSB 2-3: „Echipa merge bine cu noul antrenor”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.