Liga 1

Gigi Becali a comentat cea mai controversată decizie de la meciul cu Botoșani: „Cât de corect poți fi când ai un frate la Craiova?”

Gigi Becali, patron FCSB

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 02 December 2022

Gigi Becali a vorbit despre decizia arbitrului George Găman de a valida primul gol marcat de FC Botoșani cu FCSB, la victoria roș-albaștrilor cu 3-2.

În minutul 13 al partidei din Superligă dintre FC Botoșani și FCSB, Sergiu Mailat a deschis scorul pentru moldoveni. Reușita acestuia, deși fusese precedată de un fault al lui Sadiku asupra lui Compagno, a rămas validată deși arbitrul George Găman fusese chemat de VAR pentru a revedea faza la margine. 

VIDEO. Eroare de arbitraj la FC Botoșani - FCSB: golul gazdelor, precedat de un fault evident!

>

Gigi Becali, atac la adresa lui George Găman

Gigi Becali a comentat situația de la golul lui Mailat și consideră că arbitrul a greșit. Becali consideră că acest arbitru nu poate fi sută la sută obiectiv, fiindcă e fratele lui Valerică Găman, fundașul Universității Craiova.

„Cât poți fi de corect când ai un frate la Craiova? El e cât de corect poate. Nu ai de ce să îl pui să arbitreze meciurile FCSB-ului. El e cât de corect poate, dar are un frate la Craiova. 

Dar acolo s-a văzut clar, e fault la mijlocul terenului. O astfel de fază poate decide campionatul. Dacă avem și VAR, de ce vă mai dați deștepți? Ai VAR, du-te, bă, acolo! Nu îl pui pe el să arbitreze CFR, FCSB, Farul”, a declarat Gigi Becali la Pro Arena.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.