Campionatul Mondial de Fotbal 2022 - Stiri

Qatarezii se amuză pe seama eliminării Germaniei: „Așa ne luăm rămas bun!”

Arabii n-au uitat de protestul germanilor cu mâna la gură, de la startul Mondialului. Iar acum, când i-au văzut eliminați, moderatorii și invitații unei emisiuni difuzate de „Qatari TV” și-au dus și ei o mână la gură

Articol de Aurelian Botezatu  —  Friday, 02 December 2022

Arabii n-au uitat de protestul germanilor cu mâna la gură, de la startul Mondialului. Iar acum, când i-au văzut eliminați, moderatorii și invitații unei emisiuni difuzate de „Qatari TV” și-au dus și ei o mână la gură și cu cealaltă le-au făcut „pa”.

Nemții au trezit multă antipatie în Qatar, cu acel protest cu mâna la gură, după ce li s-a interzis să poarte banderola "One Love" la meciurile Cupei Mondiale. Arabii i-au "pândit" și, după ce echipa lui Hansi Flick a fost eliminată rușinos, încă din faza grupelor, s-au revanșat cu vârf și îndesat.

Naționala Germaniei, ironizată

La "Qatari TV", în studio, moderatorii și invitații unei emisiuni dedicate CM 2022 și-au pus o mână la gură și cu cealaltă au făcut cunoscutul semn de "pa". Unul dintre amfitrioni a și comentat: „Așa ne luăm rămas bun de la Germania, care părăsește această Cupă Mondială".

"Die Mannschaft", cum i se mai spune cvadruplei campioane a lumii, a repetat în Qatar contraperformanța din Rusia 2018, când, în calitate de deținătoare a trofeului, a fost expediată acasă tot din prima fază a turneului final. Joi seară a bătut Costa Rica în ultimul meci al grupei E, însă depindea de ajutorul Spaniei în celălalt meci.

Numai că ibericii, mai interesați să termine pe locul 2, nu s-au omorât cu firea și, după ce-au avut 1-0 au oprit motoarele. Japonia a profitat, a răsturnat situația pe tabelă și a câștigat cu 2-1.

Citește și alte știri de la Campionatul Mondial:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.