Liga 1

Bănel Nicoliță îl contrazice pe Gigi Becali: „Îi ține de 3 luni în spate. Dacă nici ăsta nu mai e fotbalist... Cum să-l scoți din echipă?!”

Bănel Nicoliță

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 03 decembrie 2022

Bănel Nicoliță (37 de ani), fostul mijlocaș dreapta de la FCSB, consideră că roș-albaștrii nu se pot lipsi de Andrei Cordea (23) și Andrea Compagno (26) din primul „11”. 

Remarca fostului internațional vine după ce Gigi Becali, patronul de la FCSB, a zis că cei doi jucători „au o mare problemă” și ar putea fi scoși din echipa de start de David Miculescu și Billel Omrani.

Bănel Nicoliță: „Nu văd FCSB fără Cordea și Compagno”

„Fără Cordea și Compagno nu văd echipa. Ei sunt baza. Sunt motoarele echipei. Cordea a fost cel mai bun. Sincer. Cred că toți sunt de acord cu ce spun eu. El e jucătorul care a fost determinant la echipă. Toate rezultatele pozitive au fost datorită lui.

Cordea îi ține de 3 luni de zile în spate. Dacă nici el nu mai e fotbalist... Iar Compagno marchează în fiecare meci”, a declarat Bănel Nicoliță, potrivit Fanatik.

Gigi Becali: „Compagno și Cordea au o mare problemă”

După ce FCSB a câștigat cu FC Botoșani, scor 3-2, Gigi Becali l-a criticat pe Cordea. „El e foarte bun unu la unu, dar e obișnuit să joace doar așa. El face asta și la mijlocul terenului.

Suntem prea lenți. Viteza de joc e prea mică în dreapta. În stânga e bine. Dacă jucam în viteză și pe dreapta, băteam 5-2, 6-2. Oaidă și Cordea au încetinit jocul. Ei trebuie să paseze mai repede.

Cordea și Compagno au o mare problemă. Ei au concurenți. În Omrani am văzut deja un alt jucător. A jucat foarte repede, e cel pe care l-am dorit tot timpul. Și Cordea are o mare problemă. Miculescu a intrat și s-a văzut”, a declarat Gigi Becali la Pro Arena.

VIDEO. Marin Dună îl laudă pe Andrei Cordea: „Avea mari probleme când a venit la Clinceni, dar stătea mereu suplimentar, se antrena mult”

>

Citește și alte știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.