Campionatul Mondial de Fotbal 2022 - Stiri

Campionatul Mondial are un nou „sex-simbol” » A explodat în Qatar: de la 30.000 la peste 2 milioane de urmăritori!

Seo Jung-Hwan / FOTO: Instagram

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 03 decembrie 2022

Sud-coreeanul Gue-Sung Cho (24 de ani), atacantul celor de la Jeonbuk, a devenit viral odată cu Mondialul din Qatar.

Cho Gue-sung era un necunoscut până la startul Campionatului Mondial, un atacant bun al primei ligi din Coreea de Sud. Avea un cont banal de Instagram, doar 30.000 de urmăritori.

Cine e Gue-Sung Cho, noul „sex-simbol” al Campionatului Mondial

Drumul lui spre celebritate a început încă de la partida inaugurală, remiza „albă” cu Uruguay. Un clip cu el pe banca de rezerve a devenit viral, peste 7,3 milioane de vizualizări, fanii considerându-l un adevărat sex-simbol. 

Popularitatea a explodat odată cu dubla din eșecul contra Ghanei, scor 2-3. A depășit deja borna celor 2 milioane de urmăritori pe Instagram, iar mesajele și notificările nu se mai opresc!

Seo Jung-Hwan, un reputat jurnalist din Coreea de Sud, a dezvăluit că atacantul a fost nevoit să își închidă telefonul: „Trebuie să se odihnească puțin. Telefonul a sunat toată noaptea, l-a ținut treaz. Încerca să își țină mintea la fotbal, dar mesajele tot curgeau”.

Gue-Sung Cho s-a născut în orașul Ansan, într-o familie de sportivi. Și-a început cariera la FC Anyang, evoluând ca mijlocaș central defensiv. Între timp s-a reprofilat.

Golgeter al primei ligi din Coreea, Cho a bifat prima selecție la națională în 2021, într-un meci contra Libanului. Cota lui, potrivit Transfermarkt, este 1,40 milioane de euro.

Gue-Sung va putea fi urmărit din nou la treabă luni, de la ora 21:00, când Coreea de Sud înfruntă Brazilia în optimile de finală ale Campionatului Mondial.

Citește și alte știri de la Campionatul Mondial:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.