Campionatul Mondial de Fotbal 2022 - Stiri

Miss Croația provoacă noi tensiuni în Qatar » Scandal pe Twitter: ce voiau să facă fanii arabi când au văzut-o?

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 03 decembrie 2022

Ivana Knoll, fostă Miss Croația, e din nou în centrul atenției din cauza ținutelor provocatoare pe care le-a îmbrăcat pe stadion la Campionatul Mondial din Qatar.

Două imagini de la meciul cu Maroc, scor 0-0, au devenit virale pe internet. Mai mulți suporteri îmbrăcați în ținuta locală au fost surprinși în timp ce o fotografiau pe Ivana Knoll când cobora scările de pe stadionul Al Bayt. 

Miss Croația provoacă noi tensiuni în Qatar: de ce o fotografiau qatarezii?

Mohammed Hassan Al-Jefairi, un antreprenor local, susține că fanii locali nu o pozau pe Ivana Knoll pentru că erau impresionați de frumusețea ei. Din contră, nu ar fi fost de acord cu ținuta considerată prea sumară și ar fi vrut s-o reclame autorităților!

„În caz că vă interesează, o pozau pentru că nu erau de acord cu felul în care ea s-a îmbrăcat, nu pentru că le plăcea cum arată. S-a afișat într-un mod care nu se potrivește cu cultura din țara noastră. 

Orice cetățean qatarez vă poate confirma acest lucru. O fotografiau probabil pentru a face o plângere împotriva acesteia”, a scris Mohammed Hassan Al-Jefairi pe contul personal de Twitter, potrivit Sport Bible. 

+39 Foto
Ivana Knoll // sursă foto: knolldoll

Ivana Knoll, critici peste critici în Qatar

Ivana Knoll a apărut în ținute sumare la meciurile Croației, atât cu Maroc (scor 0-0), cât și cu Canada (scor 4-1). De fiecare dată, ea și-a atras numeroase critici, inclusiv pe rețelele de socializare pentru ceea ce fanii ei considerau „o lipsă de respect pentru cultura și tradițiile țării în care se află în vizită.”

Totuși, criticile primite nu au descurajat-o pe tânăra din Croația, care a continuat să pozeze în noi ipostaze sexy și să publice imaginile.

+23 Foto
Fane Croatia - Belgia

Deși a făcut eforturi mari o dată cu organizarea Campionatului Mondial să accepte și femeile îmbrăcare mai sumar, Qatar rămâne o țară în care drepturile femeilor au de suferit.

+39 Foto
Ivana Knoll // sursă foto: knolldoll

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.