Liga 1

Ce a observat un fost internațional la CSU Craiova: „Rădoi e nemulțumit, s-a rupt ceva acolo”

Mirel Rădoi, antrenor Universitatea Craiova

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 04 decembrie 2022

Viorel Moldovan, fostul atacant al naționalei României, a analizat situația de la CSU Craiova, după înfrângerea cu FCU Craiova, scor 0-2.

Moldovan este de părere că declarațiile lui Rădoi despre Markovici, Ivan, Hanca și Vînă, cei 4 jucători scoși din lot, au dat peste cap dinamica Universității Craiova.

Ce a observat Viorel Moldovan la Universitatea Craiova

„Cred că starea de spirit s-a alterat după acele declaraţii ale lui Rădoi după meciul de la Rapid, despre cei 4 jucători scoși din lot. E clar că bunul mers al lucrurilor s-a deteriorat şi vedem acest lucru în rezultatele obţinute: egalul din restanţa cu Chindia (n.r. - 1-1) şi eşecul contra rivalei de la FCU Craiova

Rădoi e nemulţumit de ce se întâmplă acolo, de modul în care se pregătesc jucătorii. Există această posibilitate, ca la un moment dat să se rupă relația, dacă nu s-au rupt deja, între Rădoi şi anumiţi jucători”, a spus Viorel Moldovan la „Fotbal Show”, emisiune realizată în coproducție Gazeta Sporturilor și Prima Sport.

FCU Craiova a câștigat fiind foarte pragmatică. La cele două șuturi pe poartă a marcat două goluri. Chiar dacă CSU Craiova a controlat jocul la nivelul posesie, diferența a fost făcută de pragmatismul celeilalte echipe.

- Viorel Moldovan, la „Fotbal Show”

VIDEO. Mirel Rădoi, conferință de presă după CSU Craiova - FCU Craiova 0-2: „E normal ca suporterii să fie supărați, sunt ambiții locale”

>

Citește și alte știri din Superliga:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.