Campionatul Mondial de Fotbal 2022 - Stiri

Messi a stârnit un „război” pe Twitter între Lineker și Piers Morgan » „Atitudinea de fani Messi a celor de la BBC devine enervantă. Calmați-vă!” + Răspunsul dur primit instant

+11 Foto
Lionel Messi/ foto: Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 04 decembrie 2022

Piers Morgan, celebrul jurnalist englez, i-a criticat pe experții BBC, printre care și Gary Lineker, pentru laudele „excesive” la adresa lui Lionel Messi, la finalul meciului Argentina - Australia 2-1, în optimile CM 2022.

Messi a deschis scorul în minutul 35 al meciului Argentina - Australia, cu un șut plasat din marginea careului. A fost primul gol reușit de Leo în fazele superioare ale unui Campionat Mondial, chiar la meciul cu numărul 1000 în carieră.

Deși îl felicitase pe Messi pentru gol, Morgan a ținut să îi atace pe experții BBC pe Twitter: „Atitudinea de fani Messi a analiștilor BBC devine obsesiv de enervantă. Încep să mă tem că unul dintre ei ar putea avea un «accindent» în studio. Calmați-vă, băieți. A făcut un meci bun împotriva unei echipe medii. Să vedem cum se descurcă împotriva unei echipe bune”.

Lineker, cel care moderează o emisiune pentru postul britanic, a avut un răspuns pe măsură: „Mă bucur să văd că ieși pentru scurt timp din adâncul măruntaielor lui Ronaldo pentru a-ți exprima opinia”. Remarca fostului atacant vine pe baza priteniei dintre Morgan și Cristiano și după interviul realizat recent cu portughezul.

Piers Morgan l-a felicitat pe Messi după golul cu Australia

Înainte de a-i critica pe experții BBC, Piers Morgan, prieten cu Ronaldo, l-a lăudat pe Messi imediat după golul marcat cu Australia.

„Un gol genial marcat de Lionel Messi în meciul cu numărul 1000 din carieră. Un jucător minunat”, a scris Piers Morgan pe Twitter.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.