Liga 1

Basarab Panduru și Mihai Stoica au căzut de acord: „Dacă ar fi cineva care merită să fie în play-off, ei ar fi” + „Văd asta de multe etape”

Mihai Stoica și Basarab Panduru

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 04 decembrie 2022

Basarab Panduru (52 de ani), expert Orange Sport, și Mihai Stoica (57 de ani), managerul general al celor de la FCSB, o văd pe Sepsi Sf. Gheorghe calificată în play-off. 

Cei doi spun că gruparea covăsneană merită să fie în primele 6, având în vedere parcursul bun pe care l-au arătat în ultimele etape de campionat. 

Basarab Panduru: „Cred că Sepsi trebuie să ocupe ultima poziție de play-off”

„Dacă ar fi cineva care merită, având în vedere scorurile astea cu care câştigă în ultima vreme, ar fi Sepsi. E o echipă care poate să pună probleme. 

În mod normal, eu cred că Sepsi trebuie să ocupe ultima poziţie de play-off”, a declarat Basarab Panduru, potrivit Orange Sport. 

Mihai Stoica: „Eu o văd în play-off pe Sepsi”

„Eu o văd în play-off pe Sepsi. echipă care nu e în play-off acum. Nu vreau să spun că oricine are şanse, eu văd în play-off Farul, CFR, Rapid, CSU Craiova, noi  şi Sepsi! Nu văd, nici Petrolul, nici Hermannstadt! 

Asta vedeam şi văd de câteva multe etape, când noi eram pe locul 14", a completat Mihai Stoica. 

Sepsi Sf. Gheorghe, 3 victorii în ultimele 3 etape de Superliga

Sepsi Sf. Gheorghe, cu italianul Cristiano Bergodi (58 de ani) la cârma echipei, a obținut 3 victorii în ultimele 3 etape de Superliga: 5-0 la Pitești, cu FC Argeș, 2-0 pe teren propriu cu Petrolul Ploiești și 4-1 în deplasare la Arad, cu UTA. 

Formația din Covasna ocupă locul 7 în clasamentul Superligii, cu 28 de puncte câștigate în 19 etape disputate. Sepsi Sf. Gheorghe se află la un singur punct distanță de ultima poziție ce asigură prezența în play-off, ocupată de Petrolul Ploiești. 

VIDEO. CSU Craiova - FCU Craiova / Show pirotehnic pe „Oblemenco”. Galeria celor de la CSU a dat cu artificii în stadion

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.