Liga 1

„Săgeți” și către colegi, și către Rădoi! Andrei Ivan: „Nu am jucat de vreo 6 meciuri și tot eu sunt golgheterul echipei”

Andrei Ivan/ foto Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 04 December 2022

Andrei Ivan, atacantul Universității Craiova, a vorbit după înfrângerea cu FCU Craiova, scor 0-2. El a fost din nou pe bancă, ca la meciul împotriva Chindiei (1-1), dar a intrat în minutul 55.

Ivan a fost la al doilea meci de la revenirea în lot, după ce fusese exlcus de Mirel Rădoi înaintea partidei cu Rapid. Din ultimele 8 meciuri, el a jucat în 3 și a cumulat 86 de minute. Ultimul gol marcat e în Cupa României, pe 9 noiembrie, când CSU Craiova remiza cu Ocna Mureș, 1-1.

Andrei Ivan: „Tot eu sunt golgeterul echipei”

După meciul cu FCU Craiova, Ivan a refuzat să vorbească despre excluderea din lot, dar a ținut să precizeze că este în continuare golgheterul echipei.

„Trebuia să marcăm. Nu am înscris în prima repriză, dar nu am reușit. În partea a doua, Mister a încercat să bage forțe noi, dar nu am putut să facem nimic.

Au fost mai organizați, nu ne-au dat spații, nu am putut să ne creăm ocazii. E o zi neagră pentru noi. Trebuie să ne revenim și să mergem mai departe.

Am revenit, am fost accidentat, am avut probleme cu glezna. Sper să încep să fiu din nou titular. Nu vreau să vorbesc despre ce a fost, vreau să vorbesc doar despre meci. A fost o atmosferă foarte frumoasă, le mulțumim fanilor că sunt lângă noi.

N-am mai jucat de vreo 6 meciuri și tot eu sunt golgeterul echipei. Sper să încep să marchez de la meciul următor. Trebuei să ținem capul plecat și să lucrăm în liniște”, a declarat Ivan după meci, la emisiunea „Fotbal Show”, realizată în coproducție e Gazeta Sporturilor și Prima Sport.

7goluri a marcat Ivan în acest sezon pentru CSU Craiova, în 21 de partide în toate competițiile

VIDEO. Mirel Rădoi, conferință de presă după CSU Craiova - FCU Craiova 0-2: „E normal ca suporterii să fie supărați, sunt ambiții locale”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.