Campionatul Mondial de Fotbal 2022 - Stiri

Soția lui Leo Messi a atras toate privirile la meciul Argentinei

Antonela Roccuzzo, Foto: Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 04 decembrie 2022

Cu Leo Messi magistral, Argentina a învins Australia (2-1) și s-a calificat în sferturile de finală ale Campionatului Mondial. Atmosfera a fost electrizantă și a fost întreținută și de familiile fotbaliștilor.

Antonela Roccuzzo, 34 de ani, a fost prezentă pe stadion la meciul „pumelor”, unde a atras toată atenția la tribuna oficială.

Cameramanii și fotoreporterii au îndreptat obiectivele către partenera starului argentinian, care a fost surprinsă râzând și aplaudând la golul reușit de Leo Messi.

+38 Foto
FOTO: Telenoche

Leo Messi, gol uriaș la meciul 1.000

În fața unui stadion colorat în alb-albastru în proporție de 90%, căpitanul naționalei Argentinei a deschis scorul și a bifat primul gol în fazele eliminatorii ale Campionatului Mondial, al 9-lea în total, în victoria cu Australia (2-1), chiar la meciul cu numărul 1000 în carieră.

Mai are nevoie de două goluri pentru a-l depăși pe cel mai bun marcator all-time al „pumelor” la turneele finale, Gabriel Batistuta, care a izbutit să înscrie de 10 ori.

Argentina va juca împotriva Țărilor de Jos în sferturile de finală de la Campionatul Mondial de fotbal pe 9 decembrie, de la ora 21:00, pe arena „Lusail Iconic”.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.