Campionatul Mondial de Fotbal 2022 - Stiri

Două pierderi grele pentru Brazilia » S-au accidentat și ratează restul Mondialului

Gabriel Jesus (25 de ani, atacant) și Alex Telles (29 de ani, fundaș stânga) s-au accidentat și nu mai pot juca la acest Campionat Mondial pentru Brazilia/ foto Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 04 decembrie 2022

Gabriel Jesus (25 de ani, atacant) și Alex Telles (29 de ani, fundaș stânga) s-au accidentat și nu mai pot juca la acest Campionat Mondial pentru Brazilia.

Brazilia a fost lovită de ghinion la Campionatul Mondial. În primul meci din grupe, cu Serbia, 2-0, s-au accidentat Neymar și Danilo, care au ratat următoarele două meciuri din grupe, 1-0 cu Elveția și 0-1 cu Camerun. În meciul cu evețienii, brazilienii l-au pierdut și pe Alex Sandro. Seria accidentărilor a continuat la meciul împotriva Camerunului, cu Jesus și Telles.

Ultimii doi nu vor mai juca la acest turneu final, potrivit jurnalistului Fabrizio Romano.

Gabriel Jesus revine în ianuarie

Gabriel Jesus, atacantul lui Arsenal are o accidentare la genunchi. El ar urma să stea pe bară 3 luni, potrivit Daily Mail. 

Jesus a fost titular pentru Brazilia doar în ultimul meci din grupe, cu Camerun. A rezistat pe teren doar 64 de minute și a fost înlocuit cu Pedro. Jesus a fost rezervă în primele două meciuri din grupe. În locul său a fost preferat Richarlison.

Brazilia a câștigat grupa cu Elveția, Serbia și Camerun și va juca în optimile Mondialului împotriva Coreei de Sud. Meciul va fi luni, de la 21:00, liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe TVR1.

Citește și alte știri despre Campionatul Mondial

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.