Liga 1

Ofertă neașteptată pentru un jucător din Superliga » Patronul a confirmat negocierile: „Cred că pot să obțin 1 milion pe el”

Victor Dican (stânga) este dorit de o echipă din prima ligă poloneză. Foto: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 04 decembrie 2022

Valeriu Iftime (62 de ani), finanțatorul celor de la FC Botoșani, susține că are o ofertă pentru Victor Dican (22 de ani), fundașul central al formației moldovene, de la un club din prima liga poloneză. 

Valeriu Iftime: „Am un impresar foarte fain care se ocupă de Dican”

„Am un impresar foarte fain care se ocupă de Dican și care mi-a spus niște lucruri frumoase despre el. Am vorbit și cu clubul, eu sunt de acord. E formație din prima ligă poloneză.

Botoșani nu cred că poate vinde un fundaș central sau un mijlocaș la închidere pe 2 milioane. Dar cred că 1 milion, 1,5 milioane pot să obțin pe el”, a declarat Valeriu Iftime, potrivit Fanatik. 

Victor Dican a fost crescut de CSM Râmnicu Vâlcea

Victor Dican poate evolua atât pe postul de fundaș central, cât și pe poziția de mijlocaș defensiv. 

Victor Dican și-a făcut junioratul la CSM Râmnicu Vâlcea, orașul în care s-a născut. A mai trecut în carieră pe la Metalurgistul Cugir (iulie 2018 - iulie 2019) și Universitatea Cluj (iulie 2019 - ianuarie 2022). 

De la Universitatea Cluj s-a transferat la FC Botoșani, în schimbul sumei de 100.000 de euro. În tricoul moldovenilor, Victor Dican a bifat 37 de apariții, a marcat 2 goluri și a dat 4 pase de gol. 

650.000 de euroeste cota de piață a lui Victor Dican, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com

VIDEO. Valeriu Iftime, declarații după FC Botoșani - FCSB 2-3: „Am văzut o echipă spectaculoasă”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.