Liga 1

Atât de tare i-a durut! Ce au „omis” cei de la CS Universitatea după înfrângerea din derby-ul local

CS Universitatea Craiova a pierdut derby-ul orașului cu FCU, scor 0-2. La final, pe contul de Facebook al echipei lui Mihai Rotaru nu a apărut scorul meciului/ foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 04 decembrie 2022

CS Universitatea Craiova a pierdut derby-ul orașului cu FCU, scor 0-2. La final, pe contul de Facebook al echipei lui Mihai Rotaru nu a apărut scorul meciului.

Atât de tare i-a durut pe cei de la CSU înfrângerea, încât nu și-au mai respectat obiceul de la finalul meciurilor, postarea scorului final. Pe contul Universității Craiova apare doar scorul înregistrat la pauză, 0-0.

FCU Craiova a marcat golurile victoriei în repriza a doua, într-un interval de 9 minute. Baeten a deschis scorul cu o execuție superbă ('51), iar George Ganea a stabilit scorul final încă din minutul 60. 

VIDEO. CSU Craiova - FCU Craiova 0-2 / Adrian Mititelu Jr a sărbătorit pe teren victoria echipei sale

>

În antiteză cu cei de la CS Universitatea au trăit cei de la FCU Craiova. Adrian Mitititelu Junior s-a dezlănțuit pe Stadionul „Ion Oblemenco”. S-a bucurat ca un ultras la lojă la ambele goluri, pentru ca la finalul meciului să coboare pe teren, pentru a-și felicita jucătorii și staff-ul. 

A bătut palma cu toți, apoi și-a îndreptat atenția spre galeria rivalilor pe care i-a ironizat. Le-a făcut cu mâna secunde bune, semn că i-a trimis acasă cu victoria din această seară. A imortalizat momentul într-un clip postat pe contul său de Instagram.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.