Liga 1

Șerban Huidu, euforic după primul triumf al lui FCU Craiova împotriva rivalei: „E victoria adevăratei Universitatea! În curând, politica nu va mai conta”

+7 Foto
Șerban Huidu / Sursă foto: Instagram

Articol de Remus Dinu  —  Sunday, 04 December 2022

Șerban Huidu (46 de ani), printre cei mai cunoscuți realizatori TV din anii 2000, un mare susținător al lui FCU Craiova, a sărbătorit intens victoria echipei lui Adrian Mititelu contra rivalei din oraș, scor 2-0

Huidu, unul dintre fondatorii emisiunii „Cronica Cârcotașilor”, a explicat într-un scurt dialog cu GSP.ro ce semnificații are pentru el primul succes reușit de FCU 1948 în fața echipei cu care-și dispută supremația în Bănie. „Este victoria adevăratei Universitatea”, jubilează Huidu. 

Șerban Huidu: „E o zi istorică! În curând, politica nu va mai conta”

E o zi istorică! Este victoria adevăratei Universitatea într-un Derby ce nu trebuia sa fie Derby. Felicitări «leilor»!

La precedenta întâlnire am fost pe stadion și este un caz unic în lume ca suporterii ambelor echipe sa cânte același imn. În curând, politica nu va mai conta și vom fi cea mai mare și iubită echipă din România”, a spus Șerban Huidu, pentru GSP.ro. 

Cea mai frumoasă amintire cu Craiova? Când abia îmi dădeam seama despre ce e vorba în fotbal, meciul cu Benfica (n.a. - în 1983). M-a adus tata de la București cu mașina și și-a acoperit numerele de înmatriculare, că erau de București. Aveam o Lada. Am fost în tribune, cred că eram cel mai mic și cel mai înfocat suporter.

- Șerban Huidu, în iulie 2021, pentru GSP.ro

Șerban Huidu, mare fan al Științei

Huidu și-a manifestat mereu dragostea pentru Craiova, iar în 2011, în momentul în care Universitatea a fost dezafiliată, a postat un mesaj de impact pe blogul său, conform Libertatea.

Prima echipă de fotbal românească, începutul Generației de Aur, Universitatea Craiova, e acum istorie. Încă am acasă tricoul alb-albastru cu cele 4 steluțe, câte una pentru fiecare titlu, și de câte ori îl văd mi se umezesc ochii!

Fiorul acesta nu îl poate simți decât un suporter adevărat și îi mulțumesc Științei pentru lacrimile de bucurie și de tristețe pe care mi le-a pricinuit. Mulțumesc Lung, Negrilă, Tilihoi, Ungureanu, Ștefănescu, Cârțu, Balaci, Cămătaru, Popescu pentru că m-am simțit mândru că-s oltean! 

Un gând bun fanilor Universității, care nu m-au uitat când mi-a fost cel mai greu! Băieți, plâng împreună cu voi” - Șerban Huidu, după dezafilierea din 2011

- Șerban Huidu, după dezafilierea din 2011

VIDEO Concluziile lui Nicolo Napoli: „Fără luptă nu se câștigă un meci!”

>

Citește și alte știri despre derby-ul Craiovei:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.