Liga 1

Au antrenor!

Articol de Cătălin Popescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Deşi Bölöni şi oficialii clubului evită să recunoască, fostul selecţioner va prelua sigur formaţia giuleşteană.

Fathi Taher a reuşit să-l con­vingă pe Ladislau Bölöni să vină în Grant! După două runde de discuţii în Emirate, tehni­cianul de 55 de ani şi-a dat acordul să antreneze Rapidul. Loţi şi-a intrat deja în rol şi stabileşte lotul pentru sezonul viitor. Prima mu­ta­re: renunţarea la fundaşul Phillipe Leonard (34 de ani). “Decizia de a-i rezilia contractul lui Leonard îi aparţine în totalitate domnului Bölöni . Dînsul ne-a comunicat că nu are nevoie de serviciile bel­gia­nului”, a recunoscut vicepre­şe­din­tele Alexandru Bunea.

A Întocmit lista de achiziţii

Surse din cadrul clubului au dez­văluit că Loţi deja le-a comu­nicat rapidiştilor şi lista de achiziţii, unde se află mai multe nume din America de Sud, Portugalia, dar şi din Liga I. Taher a început să ne­go­cieze pentru fotbalişti, mai ales că Bölöni i-a reproşat ratarea trans­ferului lui Szekely. Mai mult, omul de afaceri iordanian va pleca din nou azi în Dubai pentru a stabili cu tehnicianul programul de pregătire din intersezon şi pentru a pune la punct ultimele detalii ale con­trac­tului.

De ce evită rapidiştii să facă publică venirea lui Bölöni ? Fostul selecţioner nu vrea să aibă pro­ble­me în Emirate, unde mai are con­tract cu Al Jazeera încă două săptămîni, şi deja le-a reproşat lui Taher şi lui Copos că au dezvăluit salariul pe care acesta ar urma să-l încaseze la Rapid, 3 milioane de euro. “Eu nu ştiu nimic, dom­nul Taher este cel care negociază. Dînsul ştie mai multe. Oricum, pînă la finalul lunii, vom şti sigur cine e antrenor”, a spus Copos. “Este pre­matur să vorbim de lucrul acesta. Pe 25 mai vom afla răspunsul lui Bölöni ”, a spus şi Constantin Toma, preşedintele CA.

“Vreau în Ligă şi eventul”

Ovidiu Herea a acceptat ieri invitaţia Gazetei Sporturilor de a veni la o se­siune de autografe la “Expo Aven­turi”, la Romexpo. Herea a făcut poze şi a discutat cu vizitatorii, însă nu a uitat nici de fotbal. “Mai am doi ani de contract şi vreau să ră­mîn. Domnul Bölöni este un antrenor foarte mare şi sper să facem performanţă cu dînsul şi să ajungem în Liga Campionilor. Ne dorim foarte mult eventul”, a spus Ovidiu.

Oficiali la nunta lui Coman

Dani Coman şi iubita sa, Loredana, se vor cununa religios azi, la Piteşti. La festivitate şi-au anunţat prezen­ţa mai mulţi oficiali din Grant. “E nor­mal să fim alături de jucătorii noştri, mai ales în astfel de mo­mente importante în viaţă”, a de­cla­rat “vicele” Alexandru Bunea. La nuntă mai sînt aşteptaţi George Copos, Constantin Toma, Nicolae Ma­nea şi Marian Rada. Nu vor lipsi nici jucătorii rapidişti, cu excep­ţia străinilor, care au părăsit România.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.