Campionatul Mondial de Fotbal 2022 - Stiri

Ce făcea Lewandowski după golul care nu mai conta » Imaginea remarcată de Cătălin Țepelin: „Mi se pare deplasat! Surprinzător spre deranjant să-l vezi așa”

Franța - Polonia 3-1 | Fundașul Jules Kounde (24 de ani) a purtat un lanț de aur în jurul gâtului aproape pe toată durata primei reprize!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 04 decembrie 2022

Franța - Polonia 3-1 | Cătălin Țepelin, redactorul-șef GSP, a fost surprins la final să-l vadă pe Robert Lewandowski zâmbind. 

În prelungiri, atacantul celor de la Barcelona a marcat din penalty, după ce inițial ratase de la 11 metri. Lovitura de pedeapsă a fost repetată pentru că Lloris nu a avut niciun picior pe linia porții în momentul execuției, așa cum prevede regulamentul.

Cătălin Țepelin, după Franța - Polonia 3-1: „Imaginea cu Lewandowski, surprinzătoare spre deranjantă”

Am remarcat o imagine surprinzătoare, chiar deranjantă, la final. Lewandowski s-a bucurat după ce a dat gol din penalty din a doua încercare, iar după meci zâmbea. De la înălțimea lui Lewandowski să părăsești terenul zâmbind după o eliminare și după ce n-ai arătat aproape nimic la acest turneu final... mi se pare deplasat”, a subliniat Țepelin în studioul TVR.

Lewandowski s-a întreținut cu Mbappe la finalul partidei care a consemnat eliminarea Poloniei de la Campionatul Mondial

Polonia a fost una dintre cele mai urâte echipe de la acest Mondial. Un joc urât, nespectaculos, n-au schimbat nimic din mers. E capăt de drum pentru o generație care a livrat doar promisiuni. Cum s-a întâmplat la noi cu generația lui Mutu și Chivu, care nu s-a ridicat la înălțimea vremurilor cu Hagi - Popescu, așa și  Lewandowski - Milik au rămas mult în urma generației Boniek - Lato”, a mai punctat Cătălin Țepelin.

Mai multe știri despre Franța - Polonia 3-1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.