Handbal

Japonezi? Nu, români! Presa maghiară, cucerită de fanii Rapidului: „Jos pălăria!” » Ce s-a întâmplat la meciul cu Gyor

+18 Foto
FOTO: gyorplusz

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 04 decembrie 2022

Presa din Ungaria a lăudat comportamentul avut de fanii giuleșteni la meciul dintre Gyor și Rapid, scor 32-30, din grupa B a Ligii Campionilor la handbal feminin.

Rapid a fost aproape să obțină un rezultat mare în deplasarea cu Gyor. O contribuție importantă a avut-o și galeria giuleșteană, aproape 300 de fani gălăgioși. Modul în care și-au încurajat echipa și faptul că au făcut curățenie în sector, după meci, a atras multe laude în presa maghiară (imaginea în galeria foto)

+18 Foto
FOTO: Facebook @Rapid

„Jos pălăria în fața fanilor lui Rapid”

Publicația Gyor+ le-a dedicat giuleștenilor un material special, intitulat: „Fanii Rapidului au făcut curățenie în sector”. 

„Jos pălăria în fața românilor de la Rapid București. Nu doar că au cântat și au fluturat cu entuziasm steagurile, dar au lăsat și o curățenie perfectă după meci.

Începând cu anul 2014, odată cu inaugurarea arenei, am asistat la multe meciuri ale naționalei, ale echipelor de club, multe în Liga Campionilor. Cei 300 de suporteri fanatici de la București au fost cei mai gălăgioși! 

Simpatia față de ei a crescut și mai mult când i-am văzut cum adună resturile. Pare că exemplul dat de japonezi la Campionatul Mondial este molipsitor”, au scris jurnaliștii de la Gyor+.

+18 Foto
FOTO: Facebook @Rapid

Week-end-ul viitor, Rapid va fi gazda meciului retur cu Gyor.

Rapid, pe loc de „optimi” în Liga Campionilor la handbal feminin

Gyor conduce grupa B, cu 12 puncte. Rapid este pe poziția a 4-a, cu 10 puncte. Primele două clasate merg direct în „sferturi”. Următoarele 4 se califică în „optimi”.

FOTO: Flahscore

Citește și alte știri din handbal: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.