Pariuri sportive

Asiaticii visează să le răpună pe Brazilia și Croația! Reușesc Japonia și Coreea de Sud vreo surpriză? Trei PONTURI pentru meciurile de luni de la Mondial

Articol de Alberto Boțoghină  —  Sunday, 04 December 2022

Olanda - Argentina și Franța - Anglia sunt super-duelurile stabilite deja pentru sferturile Campionatului Mondial, dar tabloul încă nu e închis complet. Săptămâna începe cu alte două dueluri interesante din optimile turneului final din Qatar.

Japonia - Croația se joacă de la ora 17:00, în timp ce Brazilia - Coreea de Sud va avea fluierul de start de la ora 21:00.

Până să ajungă la confruntarea directă, Japonia și Croația au lăsat acasă câte un nume greu. Asiaticii au produs marea surpriză și au trimis acasă Germania, asta după ce niponii au câștigat atât cu Spania, cât și cu Germania. Dincolo, Croația, chiar dacă departe de forma de acum 4 ani, a trimis-o în concediu pe Belgia

Brazilia a ratat șansa de a fi unica națională care să închidă faza grupelor cu 9 puncte, asta pentru că Selecao, cu multe rezerve, a cedat surprinzător cu Camerun, în prelungiri. Dar apropo de prelungiri, adversara brazilienilor de azi a reușit să se califice chiar în prelungiri. Coreea de Sud a câștigat cu 2-1 meciul cu Portugalia și a lăsat-o pe Uruguay în afara locurilor de calificare.

Trei COTE de luni pentru Super Mondial:

  • Peste 13,5 faulturi Japonia - cotă 1,85 la Superbet;
  • Peste 14,5 faulturi Coreea de Sud - cotă 2,05 la Superbet;
  • Peste 8,5 cornere la Brazilia - Coreea de Sud - cotă 1,60 la Superbet;

>
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.