Stiri extrasport

Adriano s-a despărțit de proaspăta lui soție, după doar 24 de zile, din cauza unui meci de Mondial! Ce a făcut fostul jucător

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 05 December 2022

Adriano, fostul mare vârf de la Inter Milano și naționala Braziliei, s-a despărțit de proaspăta sa soție, Micaela Mesquita, după doar 24 de zile, informează Marca. 

Adriano a fost logodit o perioadă îndelungată cu Micaela, din 2015, dar și-a luat inima în dinți și a făcut marele pas pe 9 noiembrie, în acest an. Totul părea extraordinar pentru Adriano, care a împlinit 40 de ani în luna februarie a acestui an, până când fotbalistul s-a dus la niște prieteni, în sudul Braziliei, pentru a urmări meciul de Mondiale dintre naționala țării sale și Elveția, scor 1-0. 

Soția s-a înfuriat pentru că a lăsat-o singură și a decis să pună capăt relației, anulând petrecerea de nuntă. 

În relația lor de aproape 10 ani, Adriano și Micaela Mesquita s-au despărțit și s-au împăcat de cel puțin cinci ori. Adriano s-a retras din fotbal în 2016 la 34 de ani și 48 de selecții cu Brazilia, a jucat de-a lungul carierei la Flamengo, Inter Milano, Fiorentina, Parma, Sao Paulo, Roma, Corinthians, Athletico Paranaense și Miami United. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.