Handbal

„Gata, a venit vestea cea mare!” » CSM București a anunțat transferul stelar care rezolvă problema ultimelor sezoane

FOTO: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 05 December 2022

CSM București a anunțat transferul interului dreapta Monika Kobylinska (27 de ani), internațională poloneză aflată sub contract cu Brest. 

CSM București a rezolvat marea problemă a ultimelor sezoane și va avea, în sfârșit, o jucătoare de mână stângă în postul de inter dreapta. Vicecampioana României a obținut semnătura polonezei Monika Kobylinska pentru următoarele două sezoane. 

CSM București a tranferat-o pe Monika Kobylinska

„Sunt foarte fericită că voi face parte din acest club cu o foarte mare istorie în spate, ambiții mari, o echipă foarte bună și suporteri incredibili. Abia aștept să ne cunoaștem mai bine atât în teren, cât și în afara lui. Hai, CSM!”, a spus Monika Kobylinska pentru site-ul oficial al lui CSM București. 

Monika Kobylinska

Monika Kobylinska este căpitanul primei reprezentative a Poloniei, alături de care a obținut un loc 4 la Campionatul Mondial din 2015. 

A evoluat de-a lungul carierei pentru Vistal Gdynia, TuS Metzingen și Brest Bretagne. Alături de gruparea franceză a jucat o finală de Liga Campionilor.

Gata, a venit vestea cea mare! Un post - cel de inter dreapta - a suscitat foarte multe discuții și păreri contradictorii în ultimul timp! A sosit momentul să ne bucurăm de prezența și aportul unui inter dreapta, de mâna stângă, de top: pentru următoarele 2 sezoane, Monika Kobylinska vine la București pentru a completa o line de 9m de vis!
- Comunicat CSM București

Citește și alte știri din handbal: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.