Liga 1

A dat gol cu CS Mioveni, dar Gigi Becali îi anunță plecarea de la FCSB: „M-am înțeles cu clubul!”

+6 Foto
Gigi Becali (64 de ani), finanțatorul vicecampioanei, spune că s-a înțeles cu MOL Fehervar pentru transferul lui Malcom Edjouma (26 de ani), autorul primului gol de astăzi.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 05 decembrie 2022

FCSB a câștigat clar meciul cu CS Mioveni, 5-1, din etapa a 19-a din Superliga României. Gigi Becali (64 de ani), finanțatorul vicecampioanei, spune că s-a înțeles cu MOL Fehervar pentru transferul lui Malcom Edjouma (26 de ani), autorul primului gol de astăzi. 

Malcom Edjouma a început meciul cu CS Mioveni pe bancă. A fost introdus în minutul 25, în locul lui Răzvan Oaidă, iar câteva clipe mai târziu a deschis scorul. Gigi Becali spune că ar putea fi ultimul lui meci pentru FCSB. 

Gigi Becali îl vinde pe Malcom Edjouma

„Edjouma cred că vrea să plece. Ăia îi dau 25.000 salariu, la noi are doar 12.000. El vrea 30.000 de euro lunar. Cred că o să meargă. De ce să nu vrea bani dublu? Are și prima de victorie 3.000 de euro. Nu câștigă și el două meciuri pe lună? 

Eu m-am înțeles cu clubul! Acum (n.r.în iarnă) o să plece. Nu pot să vă spun suma. 

Pe Șut am cerut 3 milioane și n-au mai dat niciun semn de viață turcii de la Trabzonspor”, a spus Gigi Becali la „Fotbal Show” de la Prima Sport. 

FCSB l-a cumpărat pe Edjouma în vară, de la FC Botoșani, în schimbul sumei de 330.000 de euro. Gigi Becali vrea să obțină în schimbul mijlocașului 1,5 milioane de euro.

VIDEO. Atmosfera de pe Arena Națională la meciul FCSB - CS Mioveni

>

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.