Campionatul Mondial de Fotbal 2022 - Stiri

Dansul brazilienilor de la Mondial l-a scos din sărite pe un fotbalist legendar: „Lipsit de respect! Parcă m-aș uita la «Dansez pentru tine»”

+14 Foto
Roy Keane (51 de ani), legenda lui Manchester United, nu a fost de acord cu dansul sud-americanilor de după goluri.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 05 decembrie 2022

Brazilia a învins-o clar pe Coreea de Sud, scor 4-1, și va juca împotriva Croației în sferturile de finală ale Campionatului Mondial de fotbal din Qatar. Roy Keane (51 de ani), legenda lui Manchester United, nu a fost de acord cu dansul sud-americanilor de după goluri.  

  • „Sfertul” dintre Brazilia și Croația este programat vineri, 9 decembrie, de la ora 19:00.
  • Optimile de finală de la Campionatul Mondial: Olanda - SUA (3-1), Argentina - Australia (2-1), Franța - Polonia (3-1), Anglia - Senegal (3-0), Japonia - Croația (1-1, 1-3 la pen.), Maroc - Spania și Portugalia - Elveția
  • Programul complet al optimilor de finală: ziua și ora de disputare

Brazilia a dat drumul la samba în prima repriză a „optimii” de finală. A marcat patru goluri și le-a sărbătorit pe toate prin dans. Inclusiv selecționerul Tite s-a implicat. Roy Keane, analist la postul britanic ITV, nu e de acord cu astfel de gesturi repetate. 

Roy Keane, după samba braziliană de la Campionatul Mondial: „Lipsit de respect!”

„Nu-mi vine să cred la ce asist. Nu am văzut niciodată atât de mult dans. Parcă m-aș uita la «Dansez pentru tine». Cred că e lipsit de respect să dansezi așa după fiecare gol. Înțeleg primul moment, dar nu mereu... 

E o lipsă de respect. Chiar și selecționerul lor s-a implicat. Nu îmi place asta”, a spus Roy Keane la ITV.

Irlandezul Roy Keane a evoluat de-a lungul carierei pentru Nottingham, Manchester United și Celtic. Și-a încercat norocul și ca antrenor, la Sunderland, Ipswich, apoi asistent la naționala Irlandei și la Astona Villa.

VIDEO. Fanii Braziliei, sărbătoare la optimea de finală contra Coreei de Sud

>

Citește și alte știri de la Campionatul Mondial: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.