Cupa Romaniei

Urecheaţi

Articol de Radu Bichiş  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Boicotul şefilor “feroviari” nu i-a picat bine preşedintelui FRF, care a discutat aprins cu Paszkany şi Mureşan la “oficială”.

Campioana CFR a început răz­boiul cu FRF! Aflaţi la Piatra-Neamţ încă de vineri, condu­că­torii clujeni au boicotat toate acţiunile federale, inclusiv Com­te­tul Executiv ţinut în oraşul lui “Pinalti”.

Supărat că a fost suspendat şi amendat

Membru în CEx din partea cluburilor din Liga I, Iuliu Mureşan a refuzat să participe la şedinţă, deşi secretarul Adalbert Kassai a venit chiar la hotel să-l convingă să re­nunţe la protest. De ce a boicotat Mureşan întrunirea? În plin război cu Gigi Becali pentru titlu, pre­şe­dintele lui CFR a fost suspendat două luni şi amendat cu 12.000 de lei de FRF pentru declaraţii calom­nioase. “Sînt suspendat, n-am ce să caut acolo printre ei! Să-mi facă ce vor, nu mă duc nicăieri”, i-a explicat Mureşan unor apropiaţi, şeful lui CFR neonorînd nici dineul oficial!

Naşu’ a trecut cu vederea inci­dentul de vineri, dar protestul clu­jenilor a continuat chiar în ziua fi­nalei. Atît patronul Arpad Pas­z-kany, cît şi preşedintele Mureşan au declinat din nou orice contact cu federalii, fapt care l-a scos din să­rite pe Mircea Sandu. Imediat după ce a intrat în direct la Antena 1, Sandu s-a dus la Paszkany şi Mu­re­şan, gesticulînd nervos. “Nu înţeleg de ce e nevoie de tot acest scandal în public”, le-a spus Sandu, care s-a arătat deza­mă­git de atitudinea şefilor clujeni.

Nu au stat în peluză

Iniţial, Paszkany şi Mureşan au intenţionat să-şi ducă protestul pînă la capăt şi să refuze invitaţiile la tribuna oficială, dar au renunţat în ultimul moment, din cauza frigului pătrunzător de la Piatra-Neamţ, unde la ora partidei s-au înregistrat doar 6 grade Celsius. Apoi, dacă ar fi plecat în mijlocul suporterilor, toţi apropiaţii şi invitaţii lor ar fi rămas fără accesul de intrare la meci, fapt care le-a întărit ideea de a renunţa să stea în peluza vişinie.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.