Campionatul Mondial de Fotbal 2022 - Stiri

Mihai Stoica, mesaj imediat după eliminarea Spaniei de la Campionatul Mondial: „Cum se zice în germană?”

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, a postat un mesaj imediat după meci.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 06 decembrie 2022

Maroc s-a calificat în sferturile de finală ale Campionatului Mondial din Qatar! A trecut dramatic de Spania, 0-0 după timpul regulamentar, și 3-0 după penalty-uri. Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, a postat un mesaj imediat după meci.

Spania a încheiat pe locul secund grupa F a Campionatului Mondial, sub Japonia, dar peste Germania și Costa Rica. În runda decisivă, „Furia Roja” a fost învinsă de niponi, scor 1-2, rezultat echivalent cu eliminarea nemților din turneu. 

Mihai Stoica, ironie după eliminarea Spaniei de la Campionatul Mondial

Presa iberică a considerat că Luis Enrique și-a făcut perfect calculele. Spania evita astfel un duel contra Croației în „optimi” și era distribuită pe jumătatea opusă cu Brazilia. 

Mihai Stoica a taxat socotelile făcute de spanioli. Imediat după loviturile de departajare din fața Marocului, managerul general al celor de la FCSB a scris pe facebook: „Cum se zice blestem în germană?”.

VIDEO. La sport ne-au depășit și caii! În Doha există Al Shaqab, un club ecvestru impresionant, cu condiții de lux pentru cei 700 de cai pe care îi găzduiește

>

Citește și alte știri de la Campionatul Mondial:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.