Campionatul Mondial de Fotbal 2022 - Stiri

Câinele le-a mâncat tema » Dezastrul care putea fi prevenit! Luis Enrique, ignorat de jucătorii Spaniei

+23 Foto
FOTO: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 06 December 2022

Spania a fost eliminată de la Campionatul Mondial. Ibericii au pierdut în optimi cu Maroc, 0-3 la penalty-uri, deși Luis Enrique le ceruse să se pregătească special în ultimul an.

Primii 3 executanți ai ibericilor, Pablo Sarabia, Carlos Soler și Sergio Busquets au ratat loviturile de departajare, spre dezamăgirea selecționerului, care spera ca jucători săi să fie pregătiți pentru acest moment.

Spania, eliminată la penalty-uri de Maroc la CM 2022

Înainte de optime, Luis Enrique dezvăluia că le-a dat o temă clară jucătorilor săi în ultimul an: să execute lovituri de penalty-uri.

Dar se pare că nu toți l-au ascultat, iar tocmai jucătorii introduși pe final de Luis Enrique, special pentru penalty-uri, l-au dezamăgit: Pablo Sarabia și Carlos Soler.

Luis Enrique: „Le-am dat temă 1.000 de penalty-uri”

„Acum încep meciurile de totul sau nimic. Câștigi sau pleci acasă. Trebuie să fim pregătiți din toate punctele de vedere. 

Eu le-am dat temă jucătorilor să exerseze penalty-urile la cluburi încă de acum un an! Le-am zis să bată cel puțin câte 1.000. Pe asta n-o poți antrena. Dar cu rutina de la antrenament îți este mai ușor. Eu cred că loviturile astea de la 11 metri nu țin doar de noroc”, spunea fostul antrenor al Barcelonei.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.