Pariuri sportive

Vineri încep sferturile la Campionatul Mondial! Olanda - Argentina, un meci cât o finală! Trei PONTURI pentru duelul Van Dijk vs. Messi

Articol de Alberto Boțoghină  —  Tuesday, 06 December 2022

Campionatul Mondial de Fotbal intră spre linia de finish, iar vineri încep partidele din sferturi! Maroc a provocat surpriza și a eliminat Spania, în timp ce Portugalia a obținut ultimul loc de calificare, după ce a învins Elveția.

Programul pentru ziua de vineri conține două meciuri din sferturi: de la 17:00 avem Croația - Brazilia, iar de la ora 21:00 avem super-duelul dintre Olanda și Argentina.

Olanda și Argentina se întâlnesc într-un sfert de finală care se anunță extrem de disputat. Avem două echipe care au trăit diferit acest Mondial până acum: olandezii au fost constanți, n-au pierdut niciodată și au bifat doar o remiză, cu Ecuador, în grupă, în timp ce argentinienii au început extrem de prost, înfrângere cu Arabia Saudită, dar apoi au turat motoarele la maximum și au bifat 3 victorii convingătoare. T

otuși, Argentina a avut misiune ușoară cu Australia, iar Olanda va fi un adversar de cu totul alt calibru. Fără strălucirea lui Messi și, uneori, fără incursiunile lui Di Maria, Argentina nu e o echipă care să te impresioneze prin individualități. Iar dacă am pune în balanță cine e mai ”echipă”, atunci balanța pare să încline mai degrabă spre Olanda în acest moment.

Trei COTE de Super Mondial pentru Olanda - Argentina:

>
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.