Campionatul Mondial de Fotbal 2022 - Stiri

Pe stadion la Portugalia - Elveția, reporterul Remus Răureanu a observat un detaliu inedit la Cristiano Ronaldo: „Mi-era milă, chiar rușine”

+26 Foto
Cristiano Ronaldo a dat mâna cu Fernando Santos, omul care l-a lăsat pe bancă în Portugalia - Elveția // foto: Guliver/gettyimages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 07 decembrie 2022

Reporterul Remus Răureanu, corespondentul GSP în Qatar, a dezvăluit în această dimineață ce a observat la Cristiano Ronaldo (37 de ani) în meciul dintre Portugalia și Elveția, scor 6-1, pe care CR7 l-a început ca rezervă. 

  • Remus Răureanu, reporter special GSP, se află la Doha și transmite cele mai noi informații de la Mondialul din Qatar. Nu ratați corespondențele Gazetei, în fiecare zi pe GSP.RO!

Decizia lui Fernando Santos de a-l lăsa pe Cristiano Ronaldo pe bancă în meciul dintre Portugalia și Elveția, din optimile Campionatului Mondial, a venit ca un șoc. 

În cele din urmă s-a dovedit a fi o mutare inspirată, întrucât înlocuitorul lui Ronaldo, Goncalo Ramos, a înscris 3 goluri! 

Remus Răureanu, reporter special GSP, a fost prezent pe stadion la meciul Portugalia - Elveția și a dezvăluit în această dimineață, la emisiunea GSP Live, ce a observat la Cristiano Ronaldo. 

>

Pe stadion la Portugalia - Elveția, Remus Răureanu a observat un detaliu inedit la Cristiano Ronaldo

„L-am urmărit din momentul în care a intrat pe teren. Mi s-a părut cu adevărat disperat, stingher. Mi-era milă, puțin rușine de situația creată

A fost un moment la puțină vreme după ce intrase Ronaldo, la golul anulat. Era într-un ofsaid de doi metri, fără să fi fost un contraatac, o fază surprinzătoare. Într-un atac pozițional, calculat al Portugaliei, Ronaldo a fost surprins într-un ofsaid de doi metri. În condiții obișnuite, nu cred că s-ar fi putut întâmpla așa ceva. 

Numai că aseară, din disperarea de a marca, încurcat de situația în care se găsea, n-a mai ținut cont. Nu s-a mai uitat la linie, la adversari, a zbughit-o spre poartă, disperat să marcheze.

A fost o fază definitorie pentru starea pe care o are el acum, pentru statutul în care s-a trezit aseară, unul chinuitor pentru el, surprinzător pentru toată lumea de pe stadion”, a punctat Răureanu la GSP Live. 

„După intrarea lui Cristiano Ronaldo, parcă și ceilalți jucători erau stingheri”

„Fotografii erau buluciți în fața băncii de rezerve, să-l fotografieze pe el, într-un moment în care titularii se aliniaseră pe teren, pentru imnuri. Toată lumea dezbătea informația că Ronaldo e rezervă, nimeni nu vorbea despre titulari. Evenimentul era că Ronaldo a fost rezervă.

Aseară, după ce a intrat Ronaldo, mi s-a părut că se simțeau stingheri și ceilalți jucători. În toate acțiunile, îl căutau pe Ronaldo. Nu mai știau cum să-i dea mingea, se simțeau datori să-l ajute să se simtă mai puțin rău. 

Așa vedeam eu lucrurile aseară, toți căutau să-i anestezieze durerea. Dacă așa stau lucrurile zi de zi în echipă, ar putea exista o problemă, să se ajungă la frustrări”, a adăugat reporterul Gazetei.

Cristiano e diferit de un om obișnuit, e un monstru. De asta se comportă așa. A rămas motivat până la vârsta asta, cum a fost și cu Messi, cu Federer, Nadal. Sunt oameni din afara obișnuinței pe care o găsim în sport.

- Remus Răureanu, reporter special GSP

Mai multe știri despre Cristiano Ronaldo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.