Campionatul Mondial de Fotbal 2022 - Stiri

Postarea lui Cristiano Ronaldo după meciul cu Elveția, în care a intrat doar pe final » A strâns peste 10 milioane de aprecieri

+26 Foto
Cristiano Ronaldo // foto: Guliver/gettyimages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 07 decembrie 2022

După duelul Portugalia - Elveția 6-1, pe care l-a început ca rezervă, Cristiano Ronaldo (37 de ani) a publicat pe contul de Instagram un mesaj care a adunat aproape 10 milioane de aprecieri.

Marți seara, la Portugalia - Elveția, Cristiano Ronaldo a fost în centrul atenției. Selecționerul Fernando Santos l-a lăsat pe bancă la începutul meciului, CR7 fiind introdus pe teren abia spre final, când portughezii rezolvaseră deja meciul.

După fluierul final, Ronaldo a părut supărat. Nu a stat mult timp alături de colegi, preferând să părăsească terenul în timp ce aceștia sărbătoreau victoria. Ulterior, a publicat pe contul său de Instagram o postare care a adunat aproape 10 milioane de aprecieri.

Cristiano Ronaldo, după ce Portugalia a învins-o clar pe Elveția: „Prestație de lux”

„Zi incredibilă pentru Portugalia, cu un rezultat istoric în cea mai mare competiție fotbalistică din lume. O prestație de lux a unei echipe pline de talent și tinerețe.

Echipa noastră națională trebuie felicitată. Visul este viu! Până la sfârșit! Hai, Portugalia!”, a scris Ronaldo.

Selecționerul Portugaliei: „Ce exemplu oferă Cristiano Ronaldo!”

De altfel, atitudinea lui Ronaldo a fost lăudată de selecționerul Fernando Santos.

„Din punctul meu de vedere, Cristiano continuă să fie un jucător foarte important pentru Portugalia.

Ar trebui să observați ce exemplu oferă acest jucător extraordinar, cel mai bun din lume în opinia mea. Felul în care s-a bucurat la goluri, cum a intrat în joc, cu o voință enormă”, a spus Santos după victoria categorică în fața Elveției.

Pentru Portugalia și Cristiano Ronaldo urmează sfertul de finală cu Maroc, programat sâmbătă, 10 decembrie, la ora 17:00.

Mai multe știri despre Portugalia: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.