Campionatul Mondial de Fotbal 2022 - Stiri

N-a mai avut răbdare! Imaginea interzisă publicată de Ivana pe plajele din Qatar ar putea fi prea mult

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 16 December 2022

Croata Ivana Knoll a atras atenția la Campionatul Mondial din Qatar prin ținutele îndrăznețe pe care le-a purtat.  

După eliminarea Croației, cea mai celebră fană din Qatar a rămas în țara arabă și s-a bucurat de ospitalitatea gazdelor. Ivana a postat imagini cu ea în club, la un restaurant de fițe, dar și pe plajă, acolo unde outfitul ei i-a impresionat din nou pe cei care au urmărit-o. Totuși, postarea s-ar putea dovedi prea mult pentru conservatorul regat arab. Vezi în galeria foto poza la limită publicată de croată. 

+39 Foto
Ivana Knoll // sursă foto: knolldoll

„Steagul se dă jos” » Propunerea nebună pe care Ivana Knoll a refuzat-o imediat: „Nu fac asta”

Croata a aprins imaginația fanilor din Qatar, care au lansat un zvon care a făcut înconjurul internetului. Conform acestora, Ivana ar fi fost dispusă să se dezbrace total în cazul în care Croația ar fi ajuns să joace finala de la Mondial și să o și câștige: „Steagul se dă jos”, ar fi spus croata. Se pare că a fost doar o dorință a fanilor, fiindcă Ivana a ieșit și a dezmințit: „Nu voi face așa ceva, e o știre falsă”. 

+39 Foto
Ivana Knoll // sursă foto: knolldoll

Cum i-a șocat pe stewarzi la Croația - Brazilia

La meciul dintre Croația și Brazilia, croata a ales să renunțe la orice, în afară de bustieră. Imaginile sunt spectaculoase, le vezi în galeria foto de la interior. 

+39 Foto
Ivana Knoll // sursă foto: knolldoll

Ivana Knoll, după experiența de la Campionatul Mondial: „Nu am primit reacții negative”

Fosta Miss Croația a vorbit recent în emisiunea lui Piers Morgan despre cum s-a simțit în Qatar, având în vedere regulile stricte privind vestimentația. 

„Respect orice țară în care merg, mă interesez care sunt regulile. Localnicii mi-au spus că pot să mă îmbrac așa cum o fac în mod normal pentru că în timpul Cupei Mondiale fac o excepție și că ne lasă să îmbrăcăm cum vrem. De aceea am purtat aceste ținute.

Nu am primit reacții negative. Qatarezii și arabii au venit să facă poze cu mine, chiar și femeile au venit să se pozeze cu mine, în ținuta pe care am purtat-o la ultimul meci. E minunat că acceptăm că suntem diferiți”, a spus Ivana Knoll în interviul acordat lui Piers Morgan.

+39 Foto
Ivana Knoll // sursă foto: knolldoll

Ivana Knoll, criticată la Campionatul Mondial

Postările Ivanei au adunat sute de mii de reacții, însă nu toate au fost de laudă. Ea a fost criticată după meciurile cu Maroc și Canada. Pe lângă ținutele provocatoare de la meciuri, Ivana s-a fotografiat și filmat în ipostaze provocatoare nu doar pe stadion. 

Mai întâi, s-a plimbat prin Doha într-un costum de baie într-o singură piesă și a făcut spectacol și la plajă.

+39 Foto
Ivana Knoll // sursă foto: knolldoll

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.