Nationala

„Își dădeau coate care să facă primul poză cu Florin Salam!” » Dezvăluirea fostului selecționer al României

Bogdan Lobonț (44 de ani), fostul selecționer al României U20, a povestit un episod în care „tricolorii mici” s-au înghesuit pentru o fotografie cu Florin Salam, cunoscutul interpret de muzică de petrecere.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 07 decembrie 2022

Bogdan Lobonț (44 de ani), fostul selecționer al României U20, a povestit un episod în care „tricolorii mici” s-au înghesuit pentru o fotografie cu Florin Salam, cunoscutul interpret de manele.

Bogdan Lobonț a făcut o analiză a sectorului juvenil din România. „Pisica” e de părere că mentalitatea și educația contează decisiv în dezvoltarea unui fotbalist. 

Bogdan Lobonț, poveste din cantonamentul naționalei U20

„Depinde de mediul în care crești, în care te dezvolți. Și de gena pe care o ai. Depinde ce exemple urmărești. Nu știu dacă am mai spus cuiva, dar am avut o acțiune la U20 în noiembrie, eram în recepția hotelului înainte să plecăm la antrenament. 

N-am absolut nimic cu el și pot să-mi cer scuze că-l dau exemplu. Era prezent Florin Salam în recepție. Înainte să plecăm au coborât mulți jucători, mai că își dădeau coate care să facă primul poze cu el. 

În autocar le-am zis că au lângă ei 2 dintre cei mai buni pasatori pe care i-a dat fotbalul românesc, Cătălin Munteanu și Lucian Sânmărtean, nu i-am văzut să se înghesuie la poze cu ei. Nu e o critică, Florin Salam face foarte bine meseria pe care o face și sunt ferm convins că a muncit foarte mult să ajungă la nivelul la care este.

Dar să ne uităm puțin, pe noi înainte ne lua tremuratul când vedeam un jucător de fotbal, acum parcă atenția s-a dus cu totul în alte sectoare. Poate pe de-o parte este și normal, noi adulții trebuie să le creăm mediul propice, dacă nu facem noi asta, n-avem cum sa le cere să facă chestii pe care nici nu le gândesc”, a povestit Bogdan Lobonț la Sport Total FM.

Bogdan Lobonț a fost selecționerul României U20 între 10 august 2021 și 30 iunie 2022. A obținut 3 victorii și a pierdut de 5 ori.

VIDEO. Poveștile lui Bogdan Lobont de la Rapid și Dinamo: „Nea George avea figura de președinte, de manager, în timp ce Cristi Borcea era mai suporter"

>

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.