Liga 1

Rădoi pleacă, Rotaru anunță 4 transferuri: „Unul a jucat acum, la Mondial. Pentru alți 2 am făcut oferte”

Mihai Rotaru, acționar Universitatea Craiova

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 08 December 2022

Mihai Rotaru, principalul acționar de la Universitatea Craiova, a anunțat că are 4 ținte în perioada de transferuri din iarnă. Doi dintre fotbaliști evoluează în Liga 1, la Petrolul, respectiv FC Voluntari.

Miercuri seara, la puțin timp după ce antrenorul Mirel Rădoi a anunțat că va demisiona de la CSU Craiova, finanțatorul Mihai Rotaru a intrat la TV și a vorbit, printre altele, despre cum plănuiește să întărească lotul, în condițiile în care lipsa de soluții a fost una dintre marile nemulțumiri ale lui Rădoi în mandatul acestuia. 

Rotaru a dezvăluit că are pe listă 4 jucători, doi din România, doi din afara țării, unul dintre ei participant la Campionatul Mondial din acest an.

Mihai Rotaru, acționar Universitatea Craiova: „Vrem 4 jucători în iarnă”

„Vrem 4 jucători, 2 din Liga 1, 2 din străinătate. Unul a participat acum la Campionatul Mondial. Am făcut oferte pentru un jucător de la Voluntari și unul de la Petrolul.

Suntem la jumătate. Adică noi am cerut o sumă, ei vor altă sumă. Nu e vorba de Țicu, dar nu spun cine. De la Voluntari să fie Meleke? Nu contează”, a precizat Rotaru la emisiunea „DigiSport Special”.

  • Ulrich Meleke (23 de ani), menționat de Mihai Rotaru, este un mijlocaș defensiv ivorian legitimat la FC Voluntari. Fost internațional U20, cotat la 700.000 de euro, Meleke poate evolua și pe poziția de fundaș central.
Ulrich Meleke, în tricoul lui FC Voluntari
  • Valentin Țicu (22 de ani), jucător cu 3 meciuri la naționala U21 a României, evoluează pe postul de fundaș stânga, unde oltenilor le lipsește căpitanul Nicușor Bancu. Totuși, Rotaru susține că nu-l are pe listă.
Valentin Țic, în galben

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.