Stiri extrasport

Răsturnare neașteptată de situație pentru Pique!

Shakira și Pique (foto: Guliver/Getty Images)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 09 December 2022

Gerard Pique și Clara Chia nu ar mai forma un cuplu, conform presei din Spania. Motivul? Fostul fotbalist ar avea regrete pentru felul în care s-a purtat cu Shakira și și-ar dori să se împace cu artista columbiană.

Conform emisiunii Socialité, citată de cotidianul catalan Sport, Pique regretă că i-a fost infidel Shakirei și ar fi pus capăt relației cu Clara, tânăra de 23 de ani cu care a înșelat-o pe cântăreață. Acum, speră să obțină iertarea femeii cu care are doi copii: Milan (9 ani) și Sasha (7 ani).

În urmă cu două săptămâni, după 12 ore de negocieri, Shakira și Pique au ajuns la un consens în privința copiilor, iar fostul fundaș a fost de acord ca cei doi băieți să se mute cu mama lor la Miami. 

+67 Foto
Shakira (foto: Instagram)

După 12 ore de negocieri, s-a căzut de acord ca aceștia să stea împreună cu mama lor, în Miami.

Pique și Shakira au purtat negocierile în casa pe care o dețineau împreună, iar fostul jucătorul a fost la un moment dat copleșit. Pique s-a dus în bucătărie alături de fosta sa iubită. „Alături de cea care i-a fost parteneră timp de 12 ani și mama copiilor săi, a izbucnit în lacrimi. A spus că nu înțelege intrasigența Shakirei, care nu a fost dispusă să cedeze deloc în negocieri, dar că va pune capăt discuțiilor pentru bunăstarea copiilor. Shakira l-a îmbrățișat și consolat câteva minute în șir”.

Vezi și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.