Campionatul Mondial de Fotbal 2022 - Stiri

„Acum înțelegeți?” » Ce nu s-a văzut la TV în cel mai încins moment din Argentina - Țările de Jos, când Lautaro Martinez se îndrepta către punctul cu var. Olandezii, disperați să-l facă să rateze

+21 Foto
Lautaro Martinez și Noopert // FOTO: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 10 decembrie 2022

Lautaro Martinez a fost unul dintre eroii Argentinei în sfertul contra Țărilor de Jos (2-2, 4-3 la penalty-uri), transformând lovitura decisivă, în ciuda eforturilor de a-l intimida făcute de adversari.

Argentina s-a calificat dramatic în semifinalele Campionatului Mondial, după ce a fost egalată de la 2-0, cu al doilea gol al batavilor marcat în minutul 90+11. Trupa lui Lionel Scaloni a avut nervii mai tari la loviturile de departajare, deși rivalii olandezi au încercat să-i intimideze pe argentinieni și să-i facă să rateze.

Lautaro Martinez, nervi de oțel în meciul dintre Țările de Jos – Argentina

Intrat în repriza a doua, Lautaro Martinez a transformat penalty-ul decisiv și a dus Argentina în semifinale. 

Atacantul de 26 de ani al lui Inter Milano a fost desemnat de selecționerul Lionel Scaloni să execute lovitura decisivă, în ciuda unor evoluții foarte slabe la acest turneu final. A avut momente în meciurile precedente în care a ratat chiar și cu poarta goală!

Într-un video publicat de un fan pe Twitter se poate observa un detaliu care nu s-a văzut în timpul transmisiunii TV.  În timp ce Lautaro Martinez se îndrepta spre punctul cu var, 4 jucători olandezi l-au înconjurat și au încercat să-l intimideze. La fel a făcut și portarul Noopert.

Olandezii nu au avut succes. Lautaro Martinez și-a stăpânit emoțiile și a transformat excelent penalty-ul decisiv.

„Acum înțelegeți?”

La finalul loviturilor de departajare, jucătorii Argentinei, în special Nicolas Otamendi, au fost surprinși bucurându-se în fața adversarilor, dărâmați de eliminare. După criticile primite, Nicolas Otamendi s-a apărat și a explicat de ce a reacționat așa.

„Era unul, care la fiecare lovitură de departajare spunea ceva către jucătorul nostru care se pregătea să execute. Acum înțelegeți?”, a precizat fundașul de la Benfica.

Lautaro Martinez, evoluții modeste la CM 2022

Lautaro Martinez a început turneul din Qatar ca titular și a avut un gol anulat în primul meci, cu Arabia Saudită (1-2). După o evoluție modestă în meciul cu Mexic, Lautaro a devenit rezerva lui Julian Alvarez. A intrat pe parcurs în meciurile cu Polonia și Australia, fără să marcheze vreun gol.

Mai mult, contra Australiei a ratat 3 ocazii importante, singur cu portarul, în poziții excelente. 

VIDEO Totul despre Argentina - Croația

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.