Liga 1

Este oficial! Flavius Stoican este noul antrenor al lui FC Botoșani

Flavius Stoican

Articol de Ionuţ Tăbultoc  —  sâmbătă, 10 decembrie 2022

Flavius Stoican (46 de ani) este oficial noul antrenor al celor de la FC Botoșani. Tehnicianul a fost prezentat în cadrul unei conferințe de presă, susținute la Stadionul Municipal din Botoșani.  

„BINE AI VENIT, FLAVIUS STOICAN! FC Botoșani anunță, oficial, numirea lui Flavius Stoican ca antrenor al echipei noastre, după ce, anterior în acest sezon, fusese tehnicianul celor de la CS Mioveni. 

În vârstă de 46 de ani, acesta le-a mai pregătit în cariera sa de antrenor pe Dinamo II, Chindia Târgoviște, Dinamo București, FC Voluntari, Zimbru Chișinău, Pandurii Târgu-Jiu, Poli Iași, Petrolul Ploiești, Viitorul Pandurii Târgu-Jiu și FCU Craiova.

Îi dorim mult succes noului nostru antrenor și îi dorim să aibă parte de cât mai multe realizări pe banca tehnică a echipei noastre! Hai, Botoșani!”, au anunțat moldovenii, pe pagina oficială de Facebook a clubului. 

VIDEO. Flavius Stoican, prezentat oficial la FC Botoșani

>

Flavius Stoican: „Am contract până la finalul sezonului cu FC Botoșani”

„Îmi place la fotbal, de aceea am preluat o echipă atât de repede. Cu atât mai mare va fi bucuria dacă vom și reuși într-o situație atât de complicată. Dacă stăm să analizăm întâlnim două echipe care pornesc cu prima șansă, CFR și FCSB. 

Tot ceea ce am discutat cu președintele clubului, cu patronul clubului mi-au dat încredere. Același lucru vreau să-l transmit și jucătorilor. O să am o discuție cu întreg staff-ul, cu fiecare jucător în parte. Mai sunt aceste două meciuri și oricare dintre ei poate ajunge la un nivel maxim. Asta vreau să văd mâine pe teren. 

Rezultatele vin în urma unui joc bun. Rare sunt momentele în care joci prost și câștigi. Fiecare dintre ei trebuie să se gândească să joace fiecare bine pe postul său, și atuni vom juca bine și ca grup, vom avea un joc bun. Dacă vom avea un joc bun, vom avea și rezultate.

 Am contract până la finalul sezonului cu FC Botoșani”, a spus Flavius Stoican, la conferința de presă. 

VIDEO. Stoican, declarații după numirea la FC Botoșani: „Cu atât va fi mai mare bucuria dacă reușim, întâlnim doi adversari care au prima șansă”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.