Campionatul Mondial de Fotbal 2022 - Stiri

O imagine pentru istorie: Cristiano Ronaldo, în hohote de plâns la ultima sa apariție la un Mondial: ce s-a întâmplat imediat după meci

+18 Foto
Cristiano Ronaldo, la câteva minute după Maroc - Portugalia

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 10 decembrie 2022

Din nou rezervă pentru Portugalia, Cristiano Ronaldo a fost trimis pe teren în minutul 51 al „sfertului” cu Maroc de la Campionatul Mondial, pierdut dureros de lusitani, 0-1. Au fost ultimele minute ale lui CR7 la un Mondial, iar finalul partidei a adus câteva scene emoționante.

Asta pentru că, la scurt timp fluierul final, Cristiano Ronaldo nu și-a mai putut stăpâni trăirile interioare care l-au măcinat în ultimele săptămâni. Ronaldo a dat frâu liber lacrimilor încă de pe teren, camerele surprinzându-l plângând în hohote pe tunel, în drum spre vestiare.

Înainte ca prim-planul să treacă pe bucuria marocanilor, televiziunile au mai surprins o scenă relevantă: Ronaldo s-a prăbușit pe gazon, și-a pus mâinile în cap, exasperat de ocaziile ratate de colegii săi în ultimele minute ale meciului.

+18 Foto
Un bărbat a aruncat apă în direcția lui Cristiano Ronaldo înainte de Maroc - Portugalia // foto: Guliver/gettyimages

Ce ieșire din scenă pentru Cristiano Ronaldo!

Au fost râuri de lacrimi, neputință și frustare în tabăra Portugaliei. Ronaldo a părăsit terenul în hohote de plâns, o ieșire din scenă emoționantă și brutală deopotrivă pentru omul care și-a pus amprenta definitiv pe istoria fotbalului, dar pe care ego-ul l-a împins într-o prăpastie fără ieșire la turneul final din Qatar.

FOTO / Cristiano Ronaldo, deznădejdea întruchipată! Imagini din startul „sfertului” Maroc - Portugalia

+20 Foto
Cristiano Ronaldo, în Maroc - Portugalia / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Cristiano Ronaldo se pregătește pentru experiența arabă

Pentru Cristiano Ronaldo urmează experiența orientală de la Al-Nassr, al cărei jucător va deveni de la 1 ianuarie. Liber de contract de pe 22 noiembrie, când și-a reziliat pe cale amiabilă contractul cu Manchester United, Cristiano Ronaldo a fost convins de oferta echipei Al-Nassr, de 18 ori campioană în Arabia Saudită. Cristiano Ronaldo va semna un contract valabil două sezoane și jumătate, până în vara lui 2025, când va avea 40 de ani.

Citește și alte știri de actualitate: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.