Campionatul Mondial de Fotbal 2022 - Stiri

Strigătul de disperare al lui Pepe, după ce visul de Mondial al Portugaliei s-a frânt: „Inadmisibil! Să-i dea deja trofeul Argentinei!”

+32 Foto
Pepe a fost un „vulcan” de nervi la finalul meciului cu Maroc / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 10 December 2022

Eliminată de Maroc din „sferturile” Campionatului Mondial (0-1), Portugalia a rămas doar cu regretele unei noi Cupe Mondiale irosite. Dar și cu o tiradă de acuze lansate de fotbaliștii lusitanilor în direcția „centralului” argentinian Facundo Tello. 

Fundașul lui FC Porto a oferit câteva declarații fără menajamente după fluierul final. Nemulțumit de maniera de arbitraj, a pus tunurile pe Facundo Tello, despre care spune că n-ar fi trebuit să fie delegat la un meci al Portugaliei. Pepe a făcut trimitere directă la răbufnirea de ieri a lui Messi, care reclamase prezența spaniolului Mateu Lahoz la duelul Argentinei cu Țările de Jos.

Strigătul de disperare al lui Pepe: „Inadmisibil!”

„Este inadmisibil ca un arbitru argentinian să ne fluiere astăzi, având în vedere ce s-a întâmplat ieri, cu Messi plângându-se de aceeași nemulțumire. Din ce am văzut astăzi, pot să-i dea deja trofeul Argentinei!”, a afirmat Pepe, conform prestigioasei publicații AS.

De altfel, sfârșitul partidei l-a găsit pe „veteranul” portughez într-o răfuială verbală aprinsă cu brigada lui Facundo Tello. 

Facundo Tello nu le-a purtat sub nicio formă noroc portughezilor la acest turneu final. El a arbitrat Portugalia și în meciul din faza grupelor cu Coreea de Sud, pierdut de naționala lui Fernando Santos cu 1-2.

Maroc elimină și Portugalia și devine prima națională africană din ISTORIE care ajunge în semifinalele unui Mondial

Marocul a mai făcut o minune la Campionatul Mondial. A eliminat-o și pe Portugalia și e prima selecționată africană din istorie care ajunge în „careul de ași” al unui Mondial. Lusitanii porneau din postura de favoriți, însă au făcut cel mai modest meci din tot turneul și își fac bagajele spre casă. Trimis pe teren în minutul 51, Ronaldo nu s-a remarcat decât printr-o ocazie ratată în ultimele minute.

FOTO / Maroc - Portugalia, în cele mai spectaculoase imagini

+32 Foto
Maroc - Portugalia / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Citește și alte știri despre victoria Marocului în fața Portugaliei: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.